Klage over Høje Taastrup læge center

Kære alle patienter

 

Vi tager til lægen når vi har et behov, når vi er syge eller har brug for hjælp. Lægen er her til at hjælpe os med vores helbred og sende os videre, samt give os tryghed så vi ved at vi er i gode hænder.

Desværre deler Høje Tåstrup lægecenter ikke den holdning. Ofte bliver patienter glemt, eller skubbet væk (i metaforisk forståelse). Vi bliver ikke undersøgt og diagnoseret korrekt, eller ønsker vi en henvisning til en specialist eller tage blodprøver, skal vi igennem en kamp for at få denne mulighed. 

Patienter bliver nød til at hæve stemmen eller være til besvær for at blive hørt, lægerne er altid mere end en time forsinket og patienter bliver nød til at bestille tid til en anden dag, da de skal vende tilbage på arbejde eller hverdagen også den lange ventetid selvom de er kommet til tiden.

 

Det vil vi ikke finde os i mere. 

Vi ønsker at samle underskrifter for alle de patienter og tidligere patienter hos Høje Taastrup lægecenter og sende denne klage afsted til både borgmesteren samt patient klage nævnet, vi vil behandles retfærdigt hos dem vi søger hjælp hos.

Skriv under på dette, hvis i føler det samme som vi gøre, del jeres meninger, lad lægerne høre at vi ikke finder os i det længere.