KAF-mi sullissineq piaartumik iluarsineqarli.

ūüĒīūüĒīūüĒī KAF-ip sullissinerlunnera naammaleqaaq! Sullissinerminni maleruagassaqarput Inatsisartut inatsisaat nr. 42, 12 decemder 2019-meersoqūüĒīūüĒīūüĒī

KAF-mi sullissineq qulaajarneqartariaqalerpoq ilinniartuusugut aammali ilinniagaqareersimallutik KAF-ip naqqani ineqartuujunnaarsimasut akiligassanik taamannanik ‚Äúpiviusuunngitsunik‚ÄĚ akiligassinneqaqattaarneri unitsittariaqarput!!
AAMMALU

Kollegiemut isertsernermi inimik piareersimasumik (eqqiarluarsimasumik il.il.) isertserfigeriaannaannittarneri piviusunngortariaqalerput!

Siullertut inatsit ¬ß 45, imm. 3-mi allassimavoq ‚ÄúKingusinnerpaamik ilinniartut ineqarfianniit nuuttoqarneraniit sap. ak. ataaseq qaangiuppat misissuisimanermut nalunaarusiaq ilinniartut ineqarfiannik qimatsisimasumut ilinniartumut nassiunneqassaaq. Ilinniartut ineqarfianni najugaqarsimasup misissuisimanermit nalunaarusiap imarisai isumaqatiginngikkunigit sap. ak. ataaseq qaangiutsinnagu ilinniartut ineqarfianni najugaqarsimasup oqaaseqaatigiumasani nassiussimassavai, taakkualu Naalakkersuisut nalunaarusiami ilanngutissavaat.‚ÄĚ

AAMMALU

Inatsit ¬ß 18, Imm. 2-mi allassimavoq ‚ÄúIlinniartumut inissiaq attartorfiup aallartinneqarani isumannaatsuussaaq pissusissamisoortumillu pitsaassuseqassalluni.‚ÄĚ

Inatsisit taakku marluinnaat assersuutigigaanni ersarilluinnartumik takuneqarsinnaavoq KAF-ip sullissinera qanoq kipungatigisumik ingerlassinersoq, qanorli allaffissornera qulaajarneqarpat.

Kiammi imak akineqarnissani kissaatigissavaa?? ‚ÄúNaggataatigut ajuusaarpugut suliakkiutiginnginnerani akuersiteqqaarneqannginnavit‚ÄĚ

Lejerkontraktimut atsiortarpugut inuttut kinaassuserput Cpr. Nr-mugut tunniullugit ilinniarnitsinni ineqarfissatsinni pitsaasumik pineqarusunnitsitulli sullinneqarumalluta aamma allaffisornertigut. Atsiornermi ajorpugut kissaatigalugu kolligie qimakkutsigu akiligassanik inatsisinik naapertuutinngittunik milloorneqarumalluta.

Una qisuariarneq aallarniutaannaavoq tunngavissaqarluarumalluta atsiornerit naammatseriarpata qullersaqarfinnut ingerlatitsinerit aallartissapput. Uattulli inatsisinik naapertuutinngittunik pineqarsimaguit allaffigineqarsimaguilluunniit e-mailinnut inassiussisinnaavutit taakkulu allanut siammarterneqarunnanngillat ingerlatitseqqiinermili tamarmik tunngavissatut ilanngullugit ilaatinneqarumaarput.

Uanilu qisuariarnermi suleqataajumasut tamarmik tikilluaqqusaapput.

KAF-mi sullissineq piaartumik iluarsineqartariaqarpoq.

- Erseqqissaatingissuara 18-nileereersimasuinnaat atsiorsinnaatsitaammata -

Nukannguaq S√łholm    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Nukannguaq S√łholm tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse p√• denne sag.

ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekr√¶fte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilf√łj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...