Herreløse Katte - En sag der kræver handling! (Ja tak til en Kattelov)

Gruppebillede2.jpg

Danmark har et landsdækkende problem med herreløse og vanrøgtede katte, og internaterne har brug for hjælp!

Som loven er lige nu, er Danmarks mest populære kæledyr ikke beskyttet mod smerte, lidelse, angst og varige mén i overensstemmelse med dyreværnsloven.

Ud over 12-ugers reglen, er der ingen lovgivning som øger ejeransvaret og velfærdsforholdene for katte.

Internaterne og borgerne føler sig magtesløse i deres alt for mange møder med hjemløse katte, der er blevet ladt i stikken. Og hver eneste dag oplever internater og dyreværnsorganisationer i hele landet, de barske konsekvenser af manglende lovgivning.

Derfor har 18 dyreværnsorganisationer taget initiativ til et lovforslag, som indtil videre har fået skriftlig opbakning af flere end 30.000 danskere.

Vi ønsker en lovgivning, der beskytter katten mod forsømmelse og mod overdreven og uhensigtsmæssig avl, der har resulteret i den problematik, vi står i i dag - en problematik som internaterne ikke selv kan løse.

Læs mere om det HER.

(Underskrifter fra alle deltagende organisationer vil blive lagt sammen og videregivet samlet til de rette instanser).

 

kv_logo_pms_2945_rgb_h_big1.jpg

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Kattens Værn tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...