Ingen tid til krig, børn lider

Dette er en underskriftindsamling for alle de børn hvor vi er i krig, please support.

 

Hvem kan så være med, vi opfordrer alle uanset alder, religion, samfund, miljøer osv. til at være med, meningen er en lærings-process til en bedre fremtid! men ytringer er selvfølgelig velkommen, det vi arbejder på her er konstruktive modsætninger til Krig, død og ødelæggelse.

Alle siger de er interesserede i en bedre verden, men det har vi ikke og de rigtige ofre i vores krige er børnene, børnene som en dag gerne skulle lede vore lande, så derfor er det vigtigt vi har kompetente og kreative voksne i fremtiden.

Hvorfor bygge grøfter når vi kan bygge broer imellem lande og kulturer. Det vil skabe en mere flydende og fornuftig verden både politisk og menneskeligt. Et kampråb siger "Make love no War" og et vi har opfundet siger "Make no war but make beauty"

Dette kan gøres ved at opdrage vores børn kreativt som eks.vis bygge-projekter og prøv dog at tænke hvordan vores verden så kunne se ud!!

Hvordan gør vi så det, ja skoling er kodeordet, vi skal have verdenens politikere til at tæke kreativt og komme med løsninger til skoling og uddannelse, vi skal lære dem at tænke "Ingen krig men bygge-projekter og andre projekter"

Så folk der har gode forslag eller andet skal være velkommen til at komme med input !