Inddæm smitten af Covid19

Vi samler underskrifter ind for at vise vores utilfredshed med den danske stats nuværende strategi som pejer i for mange retninger.
Vi kræver synlighed og ærlighed fra vores valgte politikere, når der skal tages så store beslutninger om vores egne liv.
Vi vil opfordre regeringen til, at lytte til WHO og se på de lande det har lykkedes at inddæmme smitten i, herunder Sydkorea, Vietnam og Island.

Vi er nu nede på at en smittet person kun smitter 0,8 personer, lad os få den endnu længere ned og lade samfundet forblive så nedlukket som muligt til smitten er væk. Det er set i New Zealand hvor der ca. ligeså mange indbyggere som i Danmark.

Vi kan godt og det er den hurtigste løsning ifølge Norske forskere. Vi hjælper hinanden med at holde vores fantastiske sundhedssystem og nødvendige fødevarebutikker og handel være åbent.

Lad WHO gå forest med anvisninger- de har trods alt mere erfaring med dette scenarie end nogen andre.

Så, kære politikere, inddæm smitten af Covid19 så vi kan komme hurtigt på benene igen, både økonomisk og sundhedsmæssigt. 

Vi vil se evidensbaseret forskning på at immunitet efter smitte af Covid19 er en realitet og på at flokimmunitet er vejen frem, før vi bliver sat ud i en situation hvor mange uundgåeligt  vil dø. 

 

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Maria Dønkjær tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...