Højhuse i Sorø -Nej tak!

1D4CD10B-BEBF-43C3-9157-2A8D64E12B8C.jpeg

Vi brænder for Sorø!

Byudviklingen i Sorø skal tilpasses byens identitet og miljø. Nybyggeri skal tilføje noget positivt til byområdet, og ikke beskæmme by og borgere.

Højhuse på fire og fem etager hører ikke hjemme i Sorøs villakvarterer.

Vi kræver, at politikerne i Sorø tager de nuværende planer om fire og femetagers byggerier i Sorøs villakvarterer op til revision, og realiserer en ny og langsigtet arkitekturpolitik der varetager byens historiske og arkitektoniske identitet som helhed.

Sorø vokser. Det gør den fordi byen er en arkitektonisk og historisk perle omkranset af smuk natur. Det er politikernes fineste dyd, at sørge for at bevare denne værdi og skabe en positiv og langtidsholdbar byudvikling.

Nej til fire og femetagers knopskudte højhuse i Sorøs villakvarterer og i den historiske bykerne, ja til byudvikling og borgerinddragelse.

Ja til et sammenhængede Sorø.

Vi værner om Sorø.


Højhuse i Sorø -Nej tak!    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Højhuse i Sorø -Nej tak! vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...