Højhuse i Sorø -Nej tak!

1D4CD10B-BEBF-43C3-9157-2A8D64E12B8C.jpeg

Vi brænder for Sorø!

Byudviklingen i Sorø skal tilpasses byens identitet og miljø. Nybyggeri skal tilføje noget positivt til byområdet, og ikke beskæmme by og borgere.

Højhuse på fire og fem etager hører ikke hjemme i Sorøs villakvarterer.

Vi kræver, at politikerne i Sorø tager de nuværende planer om fire og femetagers byggerier i Sorøs villakvarterer op til revision, og realiserer en ny og langsigtet arkitekturpolitik der varetager byens historiske og arkitektoniske identitet som helhed.

Sorø vokser. Det gør den fordi byen er en arkitektonisk og historisk perle omkranset af smuk natur. Det er politikernes fineste dyd, at sørge for at bevare denne værdi og skabe en positiv og langtidsholdbar byudvikling.

Nej til fire og femetagers knopskudte højhuse i Sorøs villakvarterer og i den historiske bykerne, ja til byudvikling og borgerinddragelse.

Ja til et sammenhængede Sorø.

Vi værner om Sorø.


Højhuse i Sorø -Nej tak!    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Højhuse i Sorø -Nej tak! tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...