Høje-Taastrup Kommune skal yde børnepasningstilskud, som andre kommuner.

Studier og forskning viser at barnets første leveår er de vigtigste for barnets fulde udvikling og at de primære omsorgspersoner er de bedste til at sikre denne udvikling, så vores kommune yder ikke støtte til barnets bedste muligheder til sund udvikling.

Dine skattepenge går blandt andet til børnefamilier i andre kommuner, men ikke til dine egne børn.

Halvdelen af landets kommuner yder børnepasningstilskud til de familier, der vurderer at de gør det bedste for deres børn ved at passe dem hjemme i de første leveår.

Den mulighed har vi ikke i Høje-Taastrup Kommune og dermed, er der ikke ligestilling blandt borgerne i de forskellige kommuner i Danmark.

Det skal der gøres noget ved, og med jeres underskrift har jeg muligheden for at tage kampen op i Høje-Taastrup Kommune. Vores børn skal have de samme muligheder og vilkår som alle vores nabokommuner.

I Horsens Kommune er det lykkedes borgene, via underskriftindsamling og møder med kommunen at få børnepasningstilskud til pasning af egne børn indført, og dette giver netop håb for os, hvis vi gør det samme.

Århus Stiftidende: artikel omkring godkendt tilskudsordning i Horsens kommune

TV2 Øst: artikel af forsker omkring mindre stresspåvirkede børn ved hjemmepasning

Se debatten på DR2 ”er der en voksen til stede”

Se dokumentar på TV2 PLAY "Daginstitutioner bag facaden"

cute-baby-sad-cute-babies1.jpg

Vi vil jo alle (naturligvis!) børnene det allerbedste! og vi håber på jeres støtte til at gøre det bedste for kommunens børn. Et utal af undersøgelser viser at børn (fra ressource stærke familier) har bedst af at være hjemme til ca. 2-3års alderen. Høje-Taastrup Kommune har valgt at yde tilskud til “privat børnepasning” dvs at man som borger i Høje-Taastrup problemfrit og med løn (+ særligt dagplejer fradrag) må passe andres børn... men ikke sit eget?! Til trods for at kommunen har kæmpe vanskeligheder med at tilbyde vuggestuepladser i nærområderne. Den ekstra transport (og evt. behovet for en ekstra bil) kan gøre det umuligt for en familie at få hverdagen til at hænge sammen

Hvorfor søren så ikke gøre som mange af vores nabo kommuner og lade pengene (eller en del af dem) følge barnet og give tilskud til hjemmepasning?  

Naturligvis med forbehold og godkendelse, som man gør så mange andre steder med STOR succes (bl.a. krav til sproget, antal år i landet, ingen anden offentlig forsørgelse mv.)

Vi har en Konservativ borgmester, har han mon glemt den mere liberale tankegang om at give familierne et frit valg?

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Sheila Moberg tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...