HERLEV KOMMUNE VIL LUKKE CR PAKKESHOP

Skærmbillede_2021-01-13_kl._17_.40_.06_.png

HJÆLP OS, VI HAR BRUG FOR DIG! 

Herlev Kommune har simpelthen valgt at lukke os ned, da pakkeshoppen ikke er godkendt i forhold til byplanen.  

Vi vil gerne understrege at, at vi ikke har haft nogen viden om dette indtil for nyligt, da vores kontrakt med udlejer giver os tilladelse til erhvervslejemål, herunder til at åbne en pakkeshop. Vi har derfor brug for din hjælp til at vi kan fortsætte med at servicere jer og håndtere jeres pakker. Vi har brug for en tilladelse fra Herlev Byplan, hvis vi fortsat skal kunne holde åbent for jer. Pakkeshoppen er blevet et samlingspunkt for alle fragtselskaber i Herlev, og god service har altid været i højsæde.  

Vi håber, at du med din underskrift vil støtte op om vores virke, så vi kan tage kampen op mod Herlev Kommune og forhåbentligt få omstødt beslutningen.   

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg CR Pakkeshop tilladelse til at videregive min underskrift ­­til dem, der har myndighed på dette område. 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift CR PAKKESHOP tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )