OPGØR med manglende repræsentation og mangfoldighed på DR’s Radiokanaler

Kære Kulturpolitikere, DR og øvrige danske mediehuse,

Hvad vil du gøre for at løse de strukturelle problemer, som i årtier har ført til manglende repræsentation/mangfoldighed på DR’s radiokanaler?

Vi opfordrer til at man politisk gør op med DR radiokanalers uacceptable forvaltningspraksis, hvor få magtfulde personer bestemmer hele Danmarks musiksmag og dermed dikterer hvilke artister der får en succesfuld karriere i DK.

Tiden er kommet til et opgør med den nuværende struktur, som muliggør at samme (midaldrende, mandlige) musikchef i 15 år kan diktere musikken på vores public service kanaler. I stedet for at trække kønskvoter ned over samme musikchefer og dermed fortsætte en principielt forkerte forvaltningspraksis og struktur, foreslår vi helt konkret, at musikcheferne erstattes af et mangfoldigt musikudvalg med 6-8 fagpersoner, der udskiftes jævnligt og forskudt (ala udvalgene i Kunstrådet) og sammensættes med lige kønsrepræsentation, og aldersdiversitet (svarende til kanalens ønskede målgruppe) og diversitet i øvrigt. Udvalget skal ansættes ud fra offentlige stillingsopslag frem for intern rekruttering hos DR for at undgå nepotisme og sikre så unbiased udvælgelse af musikken som muligt.

Herunder står link til tre beskrivelser af problematikken.
Vi er mange flere, der har oplevet det i virkeligheden.
 
 


Venlig hilsen


Musikbevægelsen af 2019 - Nikoline Vicic Rasmussen og Gudrun Holck    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Musikbevægelsen af 2019 - Nikoline Vicic Rasmussen og Gudrun Holck tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )