Gør Køge Vandrehjem til "Folkets Hus". Giv socialt udsatte en ny start

76453569_2680661548873207_8067765207025319936_n.jpg

Det gamle vandrehjem i Køge står til at blive solgt og revet ned. Med relativt få kræfter og ressourcer kunne huset få mindst 10 år mere at leve i. Det vil dog kræve at Byrådet i Køge Kommune ændrer beslutning om at sælge bygningerne og grunden, og i stedet stiller det til rådighed for et ”Folkets Hus”.

Et ”Folkets Hus” kan blive et sted for foreningslivet, iværksættere og andre kreative sjæle i kommunen. Vi kunne lave folkekøkken med fællesspisning, afholde foredrag og lave kreative og innovative værksteder og workshops. På grunden – den lille ”naturperle”, som den er – kunne vi skabe et "frirum" med plads og højt til loftet for daginstitutioner og børnefamilier, som til dagligt eller i weekenden føler sig spærret inde på (for) lidt plads. Lokalerne og haven kunne blive et hyggeligt samlingspunkt for seniorer, som gerne vil mødes fremfor at side alene i ensomhed.

Det gamle vandrehjem og et ”Folkets Hus” kunne også blive et sted, hvor hjemløse og socialt udsatte for en periode kan sikre et tag over hovedet og få en tryg, hjertevarm ramme, hvor de inviteres med ind i et inkluderende og engagerende fællesskab med håbet om, at de kan få et friskt pust til en ny start på livet.

Med din underskrift bakker du op om idéen om at gøre Køge Vandrehjem på Vamdrupvej 1, 4600 Køge til et nyt ”Folkets Hus”. Du anbefaler at Byrådet i Køge trækker salget af bygninger og grund tilbage og i stedet lader vandrehjemmet forblive på kommunale hænder – som minimum de næste 10 år indtil udgangen af 2030. Du anbefaler, at der etableres et frivilligt, lokalt forankret borgerinitiativ, som skal videreudvikle og konkretisere et koncept for ”Folkets Hus”, som forelægges Køge Kommune med henblik på en samarbejdsaftale.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Peter Kjær Hansen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook