Undskyldning til godhavnsdrengene

Giv godhavnsdrengene en undskyldning


Foreningen Godhavnsdrengene har gennem de sidste 13 år kæmpet for at få en undskyldning fra staten. Staten udførte ikke deres tilsyn på de danske børnehjem forsvarligt. De manglende tilsyn førte til, at de som børne
hjemsbørn i 50 og 60’erne blev udsat for grov vold, ydmygelser, seksuelle overgreb og medicinske forsøg.
Godhavnsdrengene ønsker ikke en erstatning, men bare en undskyldning fra staten i lighed med den tidligere børnehjemsbørn i bla. Norge og Sverige har modtaget. 
På trods af appel til 4 forskellige socialministre i forskellige regeringsperioder samt Godhavnsrapporten (2011), der dokumenterer og bekræfter godhavnsdrengenes oplevelser, har de stadig ikke modtaget en undskyldning.
Hjælp Godhavnsdrengene til at få en undskyldning ved at skrive under.

Tak for hjælpen

 

Godhavnsdrengene kan kontaktes på følgende måder: Mail: admin@godhavnsdrengene.dk Facebook: Foreningen godhavnsdrengene Twitter: @godhavnsdrengene   


Linda Bruun Villadsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Linda Bruun Villadsen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook