Gensidig forsørger pligt skal ikke genindføres

Først indføres gensidig forsørgerpligt. Så fjerner man gensig forsørgelspligt. Nu vil flere partier have genindført.

NEJ TAK ! Fjern nu helt den gensidige forsørgelspligt for alle også for dem som er gift (eller ønsker blive gift)

Flere af vores partier ved folketinget, har nu udmeldt, at de ønsker og tiltænker at den gensidige forsørgelspligt SKAL genindføres, og ikke kun det men også mener at kontanthjælpen oveni bør skæres længere ned. Der tages ikke højde for hvad koster det reelt at leve i dagens Danmark. 

Da den gensidige forsørgelspligt blev indført, betød det reelt set at rigtig mange, i overført betydning blev TVANGSGIFT med hinanden. Hvilket fik meget store konsekvenser, for især de mindre bemidlede borgere, de syge, de arbejdsløse for at ikke glemme de største tabere ved den lov, som endte i blive børnene, hvor mor og far måtte vælge flytte fra hinanden. Børn som nu skulle til at være delebørn, hvor de før havde både mor og far, en hverdag hvor de var en familie.

Vores nuværende regering og politikkere, burde tage til efterretning, at aldrig før har så mange stået "single", hvor mange par der gået fra hinanden både med og uden børn efter indførelsen af den gensidige forsørgelses pligt. Børnene hvor mor og far har været nødt til at flytte fra hinanden, er dem som har måtte betale højeste pris. Børn der før indførelsen havde en familie, har måtte opleve at de nu skulle leve med savn. Mange har måtte vælge at ikke flytte sammen, alene grundet økonomien. 

Vi som borgere bliver ikke spurgt om vi ønsker genindførelse af den gensidige forsøgelses pligt, som flere partier nu ligger op til. Derfor denne underskrift indsamling, med håb om at vores regerings partier, vil lytte til os borgere, der i bund og grund betaler deres høje lønninger og har sikret ministrene en høj ministerpension. 

Vi kan alle risikere at ende på bunden, som det anses at være i at ende på en kontanthjælp. Vi kan blive syge, komme ud for uheld, som betyder vi pludselig ikke mere kan arbejde. Det i sig selv er hårdt nok både økonomisk men også den psykiske side er hård. Vi er alle selvstændige individer, både menneskeligt og psykisk. Det kan ikke være rimeligt, at en borger skal miste retten at være et selvstændigt menneske med en ret til have et selvstændigt forsørgelses grundlag, uanset om man er enlig, samboende eller gift.

Den gensidige forsørgerpligt, bør afskaffes for alle, så det bliver alle menneskers rettighed kunne få hjælp økonomisk som den enkelte borger, uanset om man er samboende, gift eller ønsker blive gift. 

Kun ved at lave underskrift indsamling, kan vi som borgere få lov at fortælle vores politikkere, vi er utilfredse. Alene kan vi sige vores mening, men bliver ikke hørt. Men sammen står vi stærkere.