Genåbning af motion og fitness center

Begæring
Om genåbning af motion/fitness og træningscentre under kontrollerede og sundhedsmæssig forsvarlige forhold.

Denne underskriftsindsamling til regeringen og Folketinget om at nedsætte et udvalg, som kan vedtage en vejledning, som gør det muligt at genåbne træningscentre, fitness center og motion center så hurtig som muligt.

Vi mener at det er ikke sundhedsmæssig forsvarligt, at folk ikke kan dyrke motion, da motion har effekt mod en lang rakke af ( skavanker ) de fleste af disse har en større effekt på folk helbred, for at nævne nogen såsom diabetes, fedme, hjerte-kar-sygdom, depression, stress, gigt, astma og mange flere. Så set fra en sundhedsmæssig vinkel gør det mere skade at holde centre lukket og fra den økonomiske omkostning for samfundet, er det dyrt at center ikke åbner snart.

Så kære Statsminister. Du bedes genåbne træning, motion og fitness center nu.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Steve Nissen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )