Fysiske bacheloreksaminer på læreruddannelsen

Kære medstuderende og andre interesserede. 

Vi er en flok lærerstuderende fra VIA University College Campus Silkeborg, som gerne vil kæmpe for, at vores bacheloreksamen kan blive afholdt under fysiske rammer på Campus. Vi finder os uforstående over, at os fjerdeårsstuderende ikke kan få lov til at forsvare vores sidste projekt fysisk.

Andre studerende på 2. og 3. år får lov til at gå fysisk til eksamen hvis de fx har idræt eller musik. Bacheloreksamen ligger på et tidspunkt, hvor der ikke forefindes andre eksaminer, og derfor kan restriktionerne overfor Corona sagtens overholdes.

Derudover har sygeplejerskerne på samme Campus, fået lov til at gå fysisk til eksamen, til trods for, at det er samme form som vores, altså en opgave, der skal forsvares - intet praktisk.

Regeringen omtaler nærmest ikke de videregående uddannelser og vi føler os ærlig talt glemt. Vi skal undervise fremtidens borgere, men kan ikke komme til eksamen under ordentlige forhold.

Vi opfordrer til at give lærerstuderende, tilknyttet VIA, adgang til fysiske faciliteter i forbindelse med bachelor eksamen.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Marianne Rahbek tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook