Fysisk bachelor eksamen - lad os afslutte vores uddannelse ordentligt!

I forbindelse med covid-19 er mange uddannelsesinstitutioner stadig lukket fysisk ned, hvilkte betyder at vi som studerende skal afslutte vores uddannelser digitalt. 

 

Bl.a restauranter, storcentre og folkeskoler åbner. Retningslinjerne bliver lempet, men vi kan fortsat ikke få lov til at afslutte vores uddannelse ordentligt og gå til eksamen under ordentligt forhold, som tilgodeser de studerende.

 

Retningslinjerne ville sagtens kunne overholdes, da det drejer sig om få personer med god afstand i et lokale. Modtagelsen efter endt eksamen burde også kunne foregå forsvareligt, ved at overholde retningslinjerne. 

 

Regeringen omtaler næsten ikke de videregående uddannelser og vi føler os overset. SÅ hjælp os med at indsamle underskrifter!


Line Duedal (Pædagogstuderende, UCL)    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Line Duedal (Pædagogstuderende, UCL) tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook