STOP Fleksjobreformen

Quoted post

system slave

#19 Re:

2012-03-03 18:20

#14: Den positive -  

 Den eneste grund til at folk "parkeres" på offentlige ydelser er, at kommunerne ikke har forvaltet den gældende lovgivning godt nok. Reformen lægger op til en kraftig forringelse/afskaffelse af fleksjob ordningen - de såkaldte "muligheder for at udleve drømmen om en tilknytning til arbejdsmarkedet" eksisterer allerede i nuværende lovgivning!! De vil "bare" forringe økonomien i ordningen - både for fleksere og arbejdsgivere.  

Svar


Gæst

#37 Re: Re:

2012-03-04 13:38:06

#19: system slave - Re:

@17 og 19. Jeg synes da det er fint at folk kan blive hjulpet til at klare sig selv, hvis det er muligt. Lovforslaget lægger jo NETOP op til at folk, der kan hjælpes tilbage til arbejdsmarkedet, skal have hjæp til dette, mens folk der har behov for flexjob o.lign. og som IKKE kan hjælpes tilbage, naturligvis skal skal kunne BLIVE på flexjob / få førtidspension.

- og naturligvis er det for at spare penge. Der er ikke råd til at folk, der kan klare sig selv skal være på offentlig forsørgelse, så for at få råd til at hjælpe dem, der vitterligt har brug for hjælp, er denne reform helt nødvendig.