Bevar kræftbehandlingen i Hillerød

Quoted post


Gæst

#1

2015-03-09 05:10

Hvorfor flytte noget som fungerer fantastisk godt,det er en super afdeling,med en fantastisk god organisation, super dygtigt og empatisk personale , fra sekretærer til overlæger.
Tænk også på patienterne,der så vil få en meget længere vej til behandling,tilmed meget syge patienter.
Lad nu Herlev få styr på det de allerede har,i stedet for mere kaos og ventetid end der er i forvejen.
Vh.Birthe Sørensen.

Svar


Gæst

#35 Re:

2015-04-02 19:56:57

#1: -  

 Deltag i debatten på dette link: https://www.facebook.com/groups/E0861/

pårørende

#41 Re:

2015-04-10 06:52:18

#1: -  

 Det er en skandale,hvis kræftbehandlingen flyttes  fra Hillerød,hvorfor skal  Nordsjælland udsultes m.h.t. specialer,og meget syge patienter udsættes for lange transporttider,og ikke mindst lange ventetider i Herlev.

Tro mig min ktæftsyge mand,har prøvet begge afdelinger, der er en verden til forskel på de to onkologiske afd.og ambulatorier,på Hillerød er der stor omsorg og venlighed,og det både i ambulatorium  og afd.,der bliver holdt godt øje med patienten  i ventetiden,modsat Herlev,hvor man skal være heldig,hvis der er en stol.Man har også den samme læge ,hver gang,hvorved mange misforståelser kan undgås,i Herlev mødte vi kun den samme læge  to gange,så måtte  man  fortælle historien forfra endnu engang.Så kære politikkere tænk jer godt om,inden I lukker en super afdeling,det vil få fatale følger for patienterne i Nordsjælland.p.s. stråleterapien i Herlev er velfungerende  og har et super personale.

 

 

 

p