Skal der fastsættes en nedre grænse for flexjob????

Quoted post

Rita

#1 Nedladende og urimelig at spille hasard med syge mennesker

2014-11-18 10:50

Det er både nedladende og urimelig at spille hasard med syge mennesker og deres hverdag, som både poltiker på borgen og kommunalpolitiker samt kommunal ansatte gør i det såkaldte "velfærdsDanmark" Dette spreder sig til samfundet som vi alle er en del af, også mennesker med sygdom.
Vi kan takke politikere og medier på borgen for samfundets HADSKE indstilling til borgere med sygdom.

Var der respekt om borgeren med sygdom, kort eller lang sygdomsforløb.
Ved kort sygdomsforløb skulle der gives ½-1 års sygepension, så der kom ro på borgerens situation, Forløbet skulle indeholde den behandling hos de relevante behandler.

Borgeren skriver til jobcenter at der er tilstødt
eks brækket ben, sygehus / læge sender sygemelding til jobcenter indeholdende ca.varighed incl genoptræning og træning.

Eks. Brækket knogle ukompliceret, gipsperiode - genoptræning - træning, klar til arbejdsmarkedet efter ½ år, hendvendelse til jobcenter sker 14 dage før raskmelding.
I denne periode skulle borgeren IKKE have kontakt til jobcenter eller kommune, kun koncentrerer sig om at komme til hægterne.

Eks aproplexi = blodprop / hjerneblødning med følger
Indlæggelsesperiode, genoptræning af fysiske, psykiske, tale mén, forståelse af egne begrænsninger, genoptræning af færdigheder herunder hvordan borgeren klare huslige pligter og begår sig i samfundet herunder transport med offentlig trafik.
1 - 3 (5) år alt efter hvor svær mén er efter aproplexi. Igen sender sygehus/læge sygemelding til jobcenter om borger som tidligere beskrevet i afsnittet længere oppe.

ALLE speciallægeerklæringer SKAL RESPEKTERES af kommunen, og ikke som i dag hvor der stilles spørgsmål ved rigtigheden af disse erklæringer eller erklæringerne total négliseres.

I dag presses mennesker med sygdom, så hårdt af de folkevalgte politiker og kommunens ansatte herunder jobcentrets ansatte, at de syge borgere oven i deres fysiske eller psykiske sygdom går ned med stress og depressioner og ender med at få socialangst, uanset om det er hvad vi i dagens danmark kalder svage eller stærke borgere.

Valgte man fra politisk side at værne om denne gruppe mennesker, fik man også en solid arbejdsstyrke tilbage på arbejdsmarkedet igen, uanset om, det er i ordinær job eller Fleksjob.

Med den måde alle borgere med sygdom behandles på i det offentlige system, kan jeg godt forstå at en overordenlig stor del af arbejdsstyrken falder ud af arbejdsmarkedet.

Et år i jobcentrenes magt, bryder selv de allerstærkeste personer ned.


Et er at være syg og kæmpe med sygdommen, andet er at møde den allesteds udbredte mistro og mistillid den sygdomsramte møder, der hersker i samfundet som politikerne har været med til at skabe og videresende ned gennem herakiet til de ansatte i kommunerne og jobcentrene.

LAD OS GIVE MENNESKER MED SYGDOM ORDNEDE FORHOLD OG GODE VILKÅR, SÅ DE IGEN KAN VÆRE EN POSITIV DEL AF ARBEJDSSTYRKEN.

LÆG VENLIGST MÆRKE TIL, AT FOLK DER HAR ET FLEKSJOB VIL GØRE ALT FOR IKKE AT MELDE SIG SYG PÅ SIT JOB.
 
 

 



Svar


Gæst

#8 Re: Nedladende og urimelig at spille hasard med syge mennesker

2014-11-18 23:34:44

#1: Rita - Nedladende og urimelig at spille hasard med syge mennesker 

 (Y) Rita Så kan det ikke siges bedre (Y)