Mod udbygning af Vangedehuse

Quoted post

Allan Andersen

#5 Løft din riderhjelm

2014-08-27 11:44

Jeg er her i dag blevet vist en løbeseddel, som er blevet sat i vindusviskerne på biler omkring Bank Mikkelsens Vej i forbindelse med "Kultur der dur". Løbesedlen opfordre til at gå ind på denne side og skrive under for at støtte protesten.

Jeg har intet imod at der samles underskrift for ens synspunkter, men jeg kan ikke lide en sådan seddel som ikke klart tilkendegiver hvem der står bag og det bliver lidt mere ubehagelig når man prøver at lave en forbindelse til Vangedes Venner, ved at underskrive sig "Venner af Vangede".

Så jeg vil her precisere at "Vangedes Venner" ikke har noget med denne løbeseddel at gøre og heller ikke underskriftindsamlingen.

Vangedes Venner er gået ind i et samarbejde med kommunen om projektet, men vores andel af processen er kun, at være med til at sikre at alle oplysninger omkring projektet kommer frem og at alle bliver hørt. Vangedes Venner har som organisation ingen holdning for eller imod projektet. Men det er vigtigt for os at alle holdninger kommer frem overfor kommunalbestyrelsen. 

Selve den politiske process holder "Vangedes Venner" sig helt fri af.

Der er netop planlagt et Borgermøde den 17. september, hvor alle for mulighed for at komme frem med deres holdninger.

Glæder mig til at møde jer til en konstruktiv debat.

 

Med Vangede hilsen

Allan Andersen
Formand for Vangedes Venner

 

 

 

Svar

Andreas Hierwagen
Underskriftindsamleren

#6 Re: Løft din riderhjelm

2014-09-08 19:39:22

#5: Allan Andersen - Løft din riderhjelm 

 Hej Allan

For god ordens skyld vil jeg gerne understrege, at vi - der har startet denne underskriftindsamling - ikke står bag de omtalte løbesedler. Det er derfor heller ikke os, der har skrevet under som "venner af Vangede" - selvom vi helt bestemt ser os selv, som venner af Vangede.

Vi vil dog snart omdele løbesedler i Vangede, hvor vi gør opmærksom på problemstillingen og på borgermødet d. 17. september.

Med venlig hilsen

Andreas Hierwagen 

 

 

Kristine Kryger (Liste B)

#11 Re: Løft din riderhjelm

2014-09-15 15:22:13

#5: Allan Andersen - Løft din riderhjelm 

Hej Allan. Jeg synes det er stærk fordrejet, når du siger at Vangede Venner ikke har noget politisk på spil i denne proces og at I gør meget for an inddrage de lokale i denne proces. Jeg har siden februar spurgt ind til hvorfor I ikke har gjort processen åben for jeres medlemmer, så vi bedre kunne følge med og give lokaldemokratiet næring via en åben dialog. Der har ikke været nogle indragelsesinitiativer sat i gang af foreningen. Samtidig har Vangede Venners betyrelse valgt at udpege to Socialdemokrater til at repræsentere Vangede Venner i diverse konsultationer med kommunen. Hvordan kan dette være upartisk og indragende? Det er mig en gåde hvordan I kan forsvare jeres ageren i denne process. Jeg kan ikke andet en synes I har været det bestemmende flertal i kommunalbestyrelsens forlængede arm. 

Kristine Kryger - medlem af radikale og 1 suppleant til KB- bosat i vangede