Mod udbygning af Vangedehuse

Quoted post

Bjarne Burkal

#3 Emne

2014-08-12 23:39

At almene familieboliger i Vangede kædes sammen med "besværlige mennesker" er absurd.

At begrænse f.eks. skilsmissefamilers mulighed for en bolig i Gentofte er hvad denne protest vil prøve at opnå.

Grænsebomme om Vangede? Nej tak

Flere beboer, mere omsætning til erhvervslivet, flere glade frivillge, mere liv i Vangede, flere børn til sport, mennesker er ressourcer kære venner.

Det enorme arbejde der er lagt og stadig lægges i inddragelse af beboere, ansatte på Bank Mikkelsensvej, pårørende mv. er ikke trukket ned over hovedet på nogen, det følger arbejdsgangene i den demokratiske proces der ligger regelsæt for.

Så kære 4 fornavne: op af sofaen og deltag hvor det sker.

Ja til et bredere Vangede.

Bjarne Burkal

Liste A Gentofte

Svar


Gæst

#4 Re: Emne

2014-08-14 15:10:35

#3: Bjarne Burkal - Emne 

kære Bjarne Burkal

Som demokrat har jeg selvfølgelig respekt for din holdning, og ville da være glad hvis du som opstillet politiker, havde den respekt, at andre har en anden holdning. Prøv at overbevise med faktuelle argumenter i stedet, det ville klæde den demokratiske proces.

Denne underskriftsindsamling har ikke noget med "besværlige mennesker" at gøre. Den er et udtryk for at den kommunale planlægning rammer skævt i et Vangede der er diversificeret i forvejen. Samtidig antager du at f.eks. skilsmissefamilier er så dårligt stillet i kommunen, at de ikke kan klare sig selv. Dette vil jeg betvivle rigtigheden af, men lader mig gerne overbevise af saglige argumenter.

Grænsebomme om Vangede er hvad vi har nu, hvor "besværlige mennesker" ikke kan komme ind i resten af Gentofte Kommune? Nej tak, er hvad denne underskriftsindsamling siger til dette.

De typer beboere du hentyder til tror jeg ikke på skaber bedre vilkår for erhvervslivet, tværtimod. Det er ikke dem der typisk ville engagere sig i frivilligt arbejde, og sportsfaciliteterne i Vangede er overbelastet i forvejen. Så det er korrekt at mennesker er ressourcer - men disse mennesker vil også kræve ressourcer, økonomisk, fysisk og måske psykisk. Ressourcer som bydelen i forvejen bidrager uforholdsmæssigt meget til.

Dette vil ikke skabe et bredere Vangede. Dette vil ødelægge Vangede, med mindre at dette følges af andre initiativer.

Brian Icedor Petersen


Gæst

#8 Re: Emne

2014-09-12 06:42:45

#3: Bjarne Burkal - Emne 

 Kære Bjarne.

Ja det må jo være dejlig nemt for dig at udtale dig om problemerstillingerne i Vangede, du er jo ikke engang bosiddende i Vangede men i Dyssegård. Jeg vil mene at det er svært at vide hvad der rør sig, og hvordan hverdagen er , når man ikke engang er bosiddende i området, og derfor ikke skal trives med de følgevirkninger der opstår.

 

Kjelmann Madsen - Stobergvej

#9 Re: Emne

2014-09-15 10:45:34

#3: Bjarne Burkal - Emne 

 Hej Bjarne

Som jeg ser det bor du i Dyssegårdskvarteret - så er det det jo nemt at have meninger på vores vegne.

Vi har boet i Vangede i mere end 30 år og har på tætteste hold fulgt udviklingen i områdets beboersammensætning.

Man kan vist uden overdrivelse konstatere, at der ikke er noget sted i Gentofte kommune, hvor diversiteten er som i Vangede - og i særdeleshed i Stolpehøjområdet. 

Diversitet er godt men det kan og vil blive for meget!

Vi har altid sat pris på beboerne fra Vangedehuse som en naturlig del af vores bybillede. Nu skal de så "bures" inde af boliger langs sognevej og mikses op med andre beboere.

Vi går ofte tur i området og det er vores indtryk, at en betydelig del af beboerne trives bedst, hvis de er i meget trygge rammer på deres præmisser.

Sammenfattende er vi for en modernisering af Vangedehuse, men vi er i mod flere almennyttige boliger i området og i særdeleshed på Vangedehuses område. 

 

mvh/ Kjelmann Madsen Stolbergvej


Gæst

#19 Re: Emne

2014-11-24 10:48:53

#3: Bjarne Burkal - Emne 

 Med holdninger some dine vil jeg nu mere mene, at det er syndt for de "besværlige mennesker", hvis dde skulle bo i samme område som mennesker som dig...  SHAME ON YOU BJARNE BURKAL!