NEJ-TAK-TIL-HJEMTAGELSER-AF-SPECIALBØRN-I-SYDDJURS

Quoted post

André

#6 Besparelser

2013-10-27 08:55

I lang tid har disse skole tilbudt gratis taxa kørsel, og gratis specielle skolebusser til alle eleverne. Også de forældre med 2 indtægter og 2 biler til rådighed har benyttet sig, gratis, af de taxier.
Det er jo helt helt klart at skolerne ikke har råd til sådan et forbrug.
Selvom eleverne har ADHD og autisme, kan forældrene alligevel finde ud af selv, at få deres barn sat af i skolen, og afhentet igen.

Hvis nu man som forældre var med til at skære alle overflødige resourcer væk, så kunne skolerne holde åbent.

Som det næste besparelse, kunne der måske skæres ned på antal af lærer på skolen. Hvert klasse har hvor mange lærer? 4-5? Det er jo alt for mange. 3 ville kunne klare opgaven "næsten" lige så godt.

Og til de forældre der ikke vil gå med til sådan en besparelse, det er det grådigheden der sætter sig over fornuften.

Og hvilken fremtidig skoletilbud tales der om lige præcis? Måske er den ny skoletilbud også "godt nok", for børn kan sagtens klare lidt udfordringer, og de er gode til at adaptere. Her er det måske forældrene der er for overbeskyttende? Hvem har ikke sagt at et lille skub i den rigtige retning ikke er det de har brug for i deres videre udvikling så de kan klare sig alene i samfundet en dag?

Men klart, tænk økonomisk, og skære alle overflødige og asolut unødvendige midler fra, så vil skolerne havde haft en god chance.

Svar

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2013-10-27 16:53:28



Gæst

#38 Re: Besparelser

2013-10-31 11:29:32

#6: André - Besparelser

Dette kunne jeg måske nok gi dig lidt ret i....

( I lang tid har disse skole tilbudt gratis taxa kørsel, og gratis specielle skolebusser til alle eleverne. Også de forældre med 2 indtægter og 2 biler til rådighed har benyttet sig, gratis, af de taxier.
Det er jo helt helt klart at skolerne ikke har råd til sådan et forbrug.
Selvom eleverne har ADHD og autisme, kan forældrene alligevel finde ud af selv, at få deres barn sat af i skolen, og afhentet igen)

Men alt andet som du skriver er der ikke meget fornuft i... Lyder ikke til at du selv har disse problemer inde på livet..Så det lyder ikke til du helt ved hvad du udtaler dig om.... så prøv lige og sætte dig lidt mere ind i det og brug så din "fornuft"


Gæst

#59 Re: Besparelser

2013-11-10 22:38:26

#6: André - Besparelser 

 Man kan ihvertifald forstå udfra denne tekst at det er en person der ikke har noget viden om dette handicap.