Stop meningsløse afslag af unge danskere

Holger Danske

/ #19 Nu piber han

2018-02-20 18:50

Øksemandes far piber over at hans søn er syg - Hvis islamiseringen er en sygdom så skal den da udryddes med al magt Og det er kun en måde at gøre det på hjemsendelse af hele fammilien de kan og er jo også inficeret

Mon ikke han bære det meste af skylden for det da han jo burde have oplært sin søn efter Danske værdir og ikke efter de formørkede muslimske værdier 

Og hvorfor fordi han nok kan se skriften på vægen ud hurtigst muligt og send gerne faderen og resten af fammilien med 

Hvorfor skal vi bruge resurser på sådanne nogle? Rettegang og udvisning øjebliklig bagefter

Og nu vil man bruge tid og penge på en mentalundersøgelse Man kan hverken vagsinere eller helbrede muslimer for deres  dårlige opdragelse og gammel kulturele islamisering der er kun en mulighed hjem med dem uden at bruge ret mange resourser på dem

( Den 29-årige iraker Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi, der i dag blev varetægtsfængslet for drabsforsøget på et ungt par i Birkerød og for et bankrøveri i Ringsted, var kendt af Politiets Efterretningstjeneste for militant islamisme.

Det erkender Nordsjællands politi i dag efter varetægtsfængslingen af den 29-årige. Det sker efter flere dages forlydender om, at politiets enorme menneskejagt på øksemanden skyldtes, at han var radikaliseret islamist, og at politiet frygtede nye angreb.

I 2009 fik Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi tre år og seks måneders fængsel for røveri og våbenbesiddelse. I juni 2010 fik han seks måneders fængsel for vold og i april 2011 endnu seks måneder for blandt andet tyveri.

Han blev prøveløsladt i januar 2012 med 547 dage i reststraf, og i november 2012 begik han to røverier mod Netto i Nordsjælland. Han flygtede til Canada, men blev udleveret til Danmark i februar 2015 efter at han havde meldt sig selv til Canadisk politi.

I august 2015 fik han tre års fængsel for røverierne begået i 2012 samt et overfald på to fængselsbetjente i Helsingør Arrest begået kort efter han blev udleveret fra Canada og varetægtsfængslet. )