Pension udenfor Europa

kurt rosenberg rasmussen
Underskriftindsamleren

/ #124 Re: Re:

2017-08-10 04:42

#115: thailion - Re:  

 Pointen i dette her, som mange glemmer, er at hovedparten af de pensionister der vælger at bo udenfor Eøs, med de nuværende regler er, at de bruger alligevel de fleste penge fra pensionen udenfor EØS, idet de bor udenfor EØS under 6 mdr om året,  og den resterende tid i Danmark, hvor de belaster samfundet og lever på en sten for at spare op til opholdet udenfor EØS.

Det er ikke mange mennesker det drejer sig om, som der måske ikke har kunnet få familiesammenføring med deres kære, eller af helbredsmæssige hensyn har det beder i varmen.

Hvis man kan gavne livskvaliteten for disse mennesker, uden det koster samfundet noget, vil det da være umenneskeligt ikke at gøre det.

Desuden har man jo heller ikke noget problem med, at over 55.000 pensionister har valgt at flytte til lande indenfor EØS, hvor de får alle sociale ydelser med, uden at bruge nogle penge i Danmark.

Kom med en fornuftig forklaring på, hvorfor der skal være den forskel, hvis modargumentet for en ændring af reglerne er, at pengene forsvinder fra landet.

Jeg er godt klar over, at Danmark pga. nogle EU regler, er tvunget til at betale til dem der bor indenfor, og det koster sikkert landet mange penge.

Derimod er det helt omkostningsfrit, at lade pensionister der frivilligt vælger at flytte udenfor EØS beholde deres pensionstillæg og ældrecheck. Der kunne sikkert også spares lidt i administration, ved at lade det være skattefrit.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...