Katte er nyttedyr, det skal være lovligt at de må færdes frit

Lena

/ #46

2016-11-14 17:21

Tror lige vi skal have baggrundshistorien for denne indsamling ud i det åbne.

Underskriftindsamleren bor i et område hvor der skulle befinde sig en kattehader. Hun har ifølge det hun selv har oplyst i et par FB grupper mistet 3 katte til denne person.

 

IKKE 1 kat. Nej, 3 katte!!!!

Hendes nuværende katte lader hun orende frit omkring VELVIDENDE om at de kan rende ind til denne person. Dumstædighed har ind til videre kostet 3 af hendes katte livet!!

Hun har udstyret de to katte hun har tilbage med halsbånd og GPS, og render ifølge hende selv i røven på de katte pga. ham.

Istedet for at gribe i egen .... har hun valgt at lave denne underskriftindsamling så hun kan håndhæve sig over denne mand og slipppe for at skulle overvåge hendes katte ude på deres daglige ture. 

Underskriftindsamlingen er lavet på en viden om katte der kan ligge på et sandkorn. 

Hun forventer ifølge hende selv,  at en lovændring vil ændre folks syn på fritløbende katte. Kommer det til at ske??  NEJ. Folk vil ikke ændre deres syn på dem. Kattene vil stadig irritere de samme personer ved at pisse i deres havemøbler, skide i blomsterbede, starte allergisk anfald (flere og flere får katteallergi), ridse biler osv.

Kan en lovændring stoppe denne mand i at skade kattene? NEJ. Forklarringen er at når man er så forskruet i sit hoved at man mener mishandling er helt iorden, så ændrer man ikke adfærd overhovedet. 

 

Personligt har jeg haft fritløbedne katte selv. Men pga. meget trafik hvor jeg bor, en nabo med små børn og sandkasser mv, en anden nabo der HADER katte OG skader dem (han er uddannet jæger og har angiveligt skudt mange katte inkl min brors) og generel respekt for nabolaget, har jeg valgt at holde dem hjemme.

Istedet har de nu en indhegnet have som er specielt indrettet til dem. Det går fint. Ingen af dem søger døre og prøver at slippe ud. De er ikke stressede og ej heller deprimerede.

Dumstædighed kan aldrig betale sig, idet vi ikke kan styre hvad alle andre gør når vi ikke ser det. Dumstædighed i dette tilfælde er med til at gøre kattens status i vort samfund endnu lavere end den i forvejen er samt gøre kattene til taberne i et spil mellem kattehadere og dumstædige ejere.