STOP DISKRIMINERINGEN AF BALKANVETERANERNE - FJERN DATOBEGRÆNSNINGEN I AKTSTYKKE 425 OG 426

Balkanveteran med kronisk PTSD

/ #65

2016-03-10 12:08

Er selv Balkan-veteran og hårdt ramt af svær PTSD, depression, flere selvmords-forsøg, angst, isolation, økonomisk, socialt og menneskelig deroute. Har været alt igennem. Den "hjælp" man som veteran får er latterlig. Systemet, politikerne og samfundet fejler totalt, da man som PTSD-ramt veteran intet selv magter og derfor ikke selv kan opsøge ell. finde den rette hjælp i det kaotiske offentlige system. Mit liv er ødelagt og det går nu også ud over mine børn, ex-kone osv.

Tænk at vores levebrøds-politikere kan udstikke en dato og dermed med et pennestrøg afskære, et forholdsvist mindre antal veteraner en på papiret lille erstatning, men som for den enkelte veteran, kan være et skulderklap og en anderkendelse ?

Flemming Winther fra HKKF mener antallet af veteraner der ville være berrettiget til den erstatning er max. 100 mennesker. Og ganget op med max.-beløbet på ca. 72.500,- kr. , så er det max. 7.25 mio det ville koste samfundet !

Hvad har det kostet, at lave de latterlige og ubrugelige veteran-kort?

Hvad har det kostet, at lave alle de medaljer til samtlige veteraner?

Og hvorfor kan alle veteraner godt få medaljer, men ikke alle veteraner kan få den erstatning?

Og prøv så at tænk på, hvor mange penge samfundet bruger på traumatiserede "flygtninge", migranter og velfærds-turister, på alverdens udredninger, samtaler, læge, psykolog, fysioterapi, medicin, div. behandlinger, ophold, osv. ?

Og hvor mange penge koster det mon samfundet, at vi skal opbevare kriminelle asylanter, flygtninge og mennesker på tålt ophold, der konstant bryder loven og skider på vores samfund?

Og tankevækkende hvor mange penge der i det politiske system, bruges på alverdens rapporter, undersøgelser, kommisioner, spin-doktorer, uduelige IT-systemer, osv. osv. 

Der er desværre i dagens Danmark, mere prestige for politikerne i , at hjælpe udefra-kommende personager, nogle med mere eller mindre rent mel i posen og nogle med eller uden traumer, end det er at hjælpe syge soldater og deres familier, der har ydet alt for freden og betalt den højeste pris.

Danmark er blevet et lorte-land, der styres af uduelige politikere og Djøffere i jakkesæt og embedsmænd bag et skrivebord, der aldrig har haft et rigtigt arbejde og fået jord under neglene !!

Mit liv er ødelagt og jeg fortryder inderligt, at jeg blev FN-soldat.