BevarudskolingenpåSkolenpåLaCoursVej


Gæst

/ #4

2015-09-09 13:39

Det kan aldrig være en god ide med en sammenlægning af Skolen på la Cours Vej eller andre skoler. Hverken nu eller senere.
    Vi taler i Danmark så meget om at fostre kreative og innovative unge danskere. Til det skal der tænkes dybere og fremadrettet.  Det indebærer, at der ikke spares, men at der i stedet bliver fokuseret på at skabe en ramme for en god faglig og social  udvikling, hvor de der har forstand og uddannelse får den ro, der skal til for at gøre det muligt.
    Vi skal ikke være så fokuseret på, hvad der kan måles her og nu. Vi skal i stedet følge de unge meget nøje og hjælpe dem godt på vej, så de når deres mål på det tidspunkt, hvor de er parate til det.  Det vil vi netop kunne gøre i et tæt og trygt skolemiljø, hvor stort set alle lærere kender alle børn i alle afdelingerne og kan supplere hinanden, når det gælder om at forme og udvikle fremtidens voksne. Hvis vores børn og unge bare bliver brugt som brikker i et skakspil, vil det være et spil, der aldrig kan vindes. Det vil være galskab i et samfund, der burde vide bedre.

Helle Fabricius Munksgaard