Konsekvenser til kommuner som sjusker, begår fejl og misbruger lovgivningen

Jens

/ #30 #30

2014-10-24 23:11

Jeg synes det er så godt at tage kampen en gang for alle.

For alt i verden giv ikke op. Kæmp! 

For hvis fællesskabet har brug for vores skattekroner, når vi arbejder, men ikke sørger for at vi får den rette hjælp, når vi ikke kan mere, så kan vi vel lige så godt få dem tilbage igennem nogle generationer. bare 3.

For hvad skal staten så med dem ? - Nå ja de skal jo give bankerne bank pakker.

Men hvis vi har råd til at lade selskaberne afskrive deres omkostninger ved drift, som abejdsgivere, er det vel lige så naturligt at "afskrive" sit dårlige helbred, som også er en omkostning ved drift, som arbejdstagere!

Grundet den store administrationsbyrde, og stress der hersker i de fleste erhverv, burde man netop gøre det lettere at få førtidspension, revalidering, eller fleksjob, når man ikke kan klare det. 

Tænk ikke som "offer", men derimod som "arbjedsgiver".

Når Joarchim B Olsen kaster med kugler mod syge og arbjedsløse, så glemmer han lige de mio i sponsorater fra Team Danmark, han har fået. 

Manden har aldrig haft et reelt job. Så burde han jo betale disse penge tilbage, og klare sig selv. ;)

Når Dansk erhvervsliv udtaler sig om syge, eller ledige, lytter alle med store ører, mens de afskriver alt hvad de kan komme i nærheden af i skat. 

Set med mine øjne, skal problemet løses helt fundamentalt, ved at sidestille manglende hjælp til syge og svækkede, på lige fod, med bevidst at tilsidesætte jobbet til fordel for at overholde en anden agenda, end de jobbet indebærer!

 

For det er nok en af de eneste måder man kan komme videre i processen på. Og det kræver at flere af os i samme situation kan mobiliserer os, og sammen støtte hinanden i den svære tid.

 

Bedste ønsker

Jens