Mod udbygning af Vangedehuse

Kjelmann Madsen - Stobergvej

/ #18 Dårlig stemning mellem ejere og lejere?

2014-09-18 15:36

På Borgermødet i går opstod der i mine ører en kedelig stemning i retning af, at dem med hus og have, de kan ikke lide dem der bor i almene boliger og det er derfor vi stiller spørgsmål til, at der tilføres flere almene boligenheder til Vangede.

Det har i min optik intet at gøre med boligformen, men udelukkende med kommunens hensynsløse brug af henvisningsretten.

Vi har alt for mange i området der lever hele livet på bænkene med dagens dosis at stærk øl, vi har rigtig mange med afvigende adfærd på grund af sygdom - hvoraf en del regelmæssigt bruger andres haver og indkørsler som toilet, vi har for mange unge mennesker der ser ud til at lave ingenting - men alligevel kører i store biler m.m.m.m. 

Uanset boligform har vi alle en interesse i, at der skal være balance i tingene - og det må være vores fælles opgave i stedet for det andet "fnidder".

Vangede skal være et godt sted at bo for alle og tro mig jeg hylder diversiteten i området ellers havde jeg nok ikke boet her i 32 år!

Vi skal så huske at glæde os over, at forholdene for vores aller svageste medborgere - de der bor og bruger Vangedehuse - får det facilitetsmæssige løft de fortjener.