Mod udbygning af Vangedehuse


Gæst

/ #13

2014-09-16 16:21

Jeg har boet i Vangede i 30 år. Allerede den gang jeg flyttede hertil, blev Vangede kaldt "Kommunens Losseplads". Det var der jo også - rent fysisk - en gammel losseplads. Der hvor IKEA ligger nu. I overført betydning betød det jo, at der allerede dengang var tilført området rigtig mange sociale problemer.
Jeg var da bange, når jeg gik hjem fra arbejde, og der sad 20 fulde folk på bænken. Når der kom en narkoman slingrende, en psykisk syg, som råbte og skreg på gaden osv. De gjorde aldrig noget, men det var ikke så behageligt at gå forbi.
Jeg har haft 2 børn i vuggestue, børnehave i området - uden problemer af nogen art. Det skred så noget oppe på Bakkegårdsskolen. De udenlandske børn var meget svære at håndtere, både for lærerene og de danske børn. Bare 4 stykker i én klasse fyldte utrolig meget, var meget larmende osv.
Derudover, så jeg husker,at Kommunen gjorde et tiltag med at renovere Stolpehøj, for at give beboerne bedre forhold og " tynde" lidt ud i det sammenkogte misbrugs-miljø som florerer der. Aner ikke, om det har hjulpet, men det kan jo ikke nytte noget, at Kommunen nu igen vil importere nye problemer til Vangede.
Jeg mener, at de må sprede sig til et større område i kommunen, så der ikke opstår ghettolignende tilstande i vore dejlige Vangede.
Vi skal være her alle sammen, men det er jo ikke nogen hemmelighed, at en del af de udenlandske drenge volder problemer. Senest er Værebro-rockerne set køre i Vangede med diverse distribution af "ting". Det vil vi ikke leve med.
Med venlig hilsen

Med venlig hilsen