Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Jan G.

/ #97 Politikere ta´Jer sammen !

2014-01-29 14:48

Tak til Niels Christian, for hans initiativ og rettidige omhu. Du har taget fat i en for alle vigtig og principel sag.
Politikerne burde ryste på hånden lige nu - de er jo helt ude af trit med befolkningen. De har udviklet sig til "folkevalgte egoer" i jakkesæt og tasker.. - Det eneste de har respekt for er din stemme, indtil de har fået den.
Løfte brud på løfte brud, der begrundes med, "for landets bedste" - min bare...
Min opfordring lyder; lad være med at stemme fremover, indtil der er et bedre alternativ - som tager hensyn til menneskelighed, vores værdier og tænker økonomi på en anden måde.
Hvis en politiker ikke arbejder for det de er stemt ind på - så må de gå!
Så længe tænkes kun i besparelser og forrentning før alt andet - så kan vi nøjes med et forretningsudvalg.
Vi spare os ind i en dødsspiral, hvor befolkningen bliver tabt.
Ofte bringer de kongehusets udgifter på bordet, hvilket er en ren afledningsmanøvre ifht politikernes eget cirkus. Det bliver kun troværdigt, når de tager fat i egen barm.
Også lige politikernes offentlige anlæg og prestige projekter vækster - for at kick-starte "økonomien", hvilket kun kommer de store entreprenør virksomheder tilgode, der topstyres af samme filosofi, at spare så der kun er plads til billig arbejdskraft i budgettet. De store offentlige anlæg er dyre at vedligeholde og øger skattetrykket, som borgeren kan betale med skat eller lavere service og lavere overførselsindkomst.
På alle andre fronter bliver der skåret ind til benet, så dem der har et arbejde bliver overbebyrdet - og måske erstattes de af en vikar i deres sygeperiode, hvis vi er heldige.
Så kære politikere ta´ Jer sammen! Arbejd for os - det I er stemt ind på.