Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Guldmanden med skarp Saks

/ #532 Nej tak

2014-01-24 01:26

Ja, så ser vi det ultimative af Helle Thorning og et flertal i folketinget, de kan ikke engang mane sig op til at bevare selvrespekten og det er nok det værste i den her handel. At de har kæftet op om, at de ville sætte restriktioner på finanssektoren, de har siddet og kigget på at Goldman Sachs har fået milliardbøder for at fuppe og så har de ikke selvrespekt nok til at sige nej tak.

Gad vide om det navn er forbundet til Dansk Guldmandens SAKS, den er ikke sjov at blive klippet med, for den er rigtig skarp og kan nemt komme til at smutte ved siden af.

Tænk hvis de kunne rejse sig op og sige Nej tak, vi kan nok finde andre måder at klare det her på end at lave knæfald for en virksomhed der bærer et stort ansvar for, at der er arbejdsløse danskere, at nogle er gået fra hus og hjem og nogen er på vej, at vi ser Amerikanere der lever i telte fordi de røg af pinden og vi ser på 55% arbejdsløshed blandt de unge i Spanien....... penge lavet på den slags, skal ikke ind og smudse vores energiselskab til.

Men glem det, inkompetencen hersker i regeringen og folketinget, det er ikke anderledes end da Hjorth ikke kunne overskue, at han ikke skulle sige ja til Kjærsgaards ønske om en grænsebom igen, han kunne simpelthen ikke fatte og kunne ikke forudse, at vi ville få et brag af international kritik for et dumt symbol, han kunne kun se han fik en stemme til et par paragraffer han skulel bruge.......på samme måde nu, de kan simpelthen ikke se, at de sætter deres egen værdighed og selvrespekt over styr, ved at gøre knæfald for Guldmanden og egentlig tror jeg det er bærer en stor del af harmen i den her transaktione, at man da for fa..... ikke kan se det, det er ubehageligt at se selvrespekten forsvinde fordi man vil lefle for nogle dollars og vi som vælgere mister endnu mere respekt for dem, man kan jo ikke blive respekteret når man ikke kan respektere sig selv og mane sig op, til at vedstå sine holdninger, det er simpelthen ydmygende at se på.

At man så med lidt omtanke godt kan se, at Guldmanden ikke køber 19% i realiteten, men faktisk får 51% fordi de styrer hvem der skal lede butikken fremover, det gør det jo ikke bedre og det kalder på ordet inkompetent, mangel på overblik, mangel på erfaring og viden. De får hoved og halsret over det selskab for sølle 19%, tænk så nemt er det, få det hele for det halve, du skal bare finde en naiv sælger og dem finder man i Danmark, for vi må jo erkende, at de er et valgt flertal, valgt af danskere, så vi skal vel til at kigge indad og spørge os selv om, hvordan vi kommer frem til at sætte vores kryds ?

Virkelig sørgeligt.