Plejemoren fra Fyn skal IKKE slippe!


Gæst

/ #3 Re: ??

2013-09-16 15:56

#2: Victoria Tolstrup - ??

Nej, alle plejefamilier er bestemt ikke sådan her. Der er faktisk kurser til plejeforældre, hvor de får pædagogiske-redskaber de kan bruge, som f.eks hvordan man snakker til et barn, så man netop undgår de her situationer! Mange plejeforældre har ovenikøbet en terapeut-kursus, fordi børn der har haft det hårdt/har det hårdt, kræver lidt ekstra! Denne plejemor har tydeligvis ikke gidet interesserer sig og helt sikkert ikke deltaget! Et plejebarn snakker normaltvis også alene med f.eks sagsbehandleren, hvis det er gammel nok for ikke at nævne diverse psykologer.

Alt plejebarnet siger bliver dog noteret, og derefter vil plejemor/far få rapporten og så må de selv tage stilling til hvordan de takler det, med kommunens hjælp! Ved at sætte fokus på det enkelte barn, og åbne op for det, så kan fokuset også komme andre børn for øje.

 

Denne plejemor burde på ingen måde have med børn at gøre, og da slet ikke med et barn, der i forvejen har det slemt. Hun virker jo på randen til et sammenbrud, og hun burde skamme sig!