ang udvisning af Yen Ngoc


Gæst

/ #135

2013-08-18 19:01

I en mere og mere globaliseret verden hvor både rejsemuligheder og cyberspace åbner op for at mennesker mødes på tværs af landegrænser, er konceptet om at en regering skal bestemme hvem landets borgere må leve sammen/gifte sig med totalt ude af trit med virkeligheden.
Er der overhovedet nogle eksempler på at danskere er blevet smidt ud af andre lande, ex. Mellemøsten, Asien eller Afrika?
Jeg har været gift med en udlænding i 70'erne og boet både her og i hendes hjemland i flere år uden problemer............... men det er nok nemmere at smide kvinder og børn ud af lanedt end forbrydere! En thailandsk kvinde, som var gift med en fisker i Vestjylland, stod til udvisning fordi hun og manden ikke levede op til samlivskravet (min. 200 nætter årligt). Manden var fisker, og tilbragte mange dage å æ haw for at forsørge familien.
Vestjyderne viste vejen! De stod sammen og protesterede, og hun fik lov at blive. Det manglede også bare. Og det samme burde gælde i denne sag. Manden forsørger sin familie, og en arbejdsulykke/revalidering er ikke noget han selv har bedt om.
Det bør være muligt at skønne og tage menneskelige hensyn i sådanne sager.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook