ang udvisning af Yen Ngoc

Henning Reinholt Larsen

/ #123 Læserbrev 12.o6. 2013 i Århus Stifttidende

2013-08-18 18:30

Udvisning igen, igen, igen, igen?
I avisens gode leder tirsdag d. 11. juni af Jan Schouby, var det sund fornuft, der "Talte". Lad mig tilføje min forundring over, hvorledes der, i tidernes løb, har været strøet ud af malplacerede dispensationer efter lovbrud f.eks. : I Århus C puttets lige en ekstra etage på byggeriet. I Egå smækker en politiker et sommerhus (af helårstype) op, uden mindste hensyntagen til loven og naboens udsigt.
Der er andre der "Ka" bygge et kæmpe varehus, uden at få nej, alle kender en smart måde at undgå det på! Og så videre..........
En rækkehusbebyggelse blev efterfølgende godkendt af hensyn til de uforskyldte købere, det var, efter min mening, en god og hensynsfuld dispensation!
Vi har nu i et par måneder måtte være vidne til intet mindre end en uforskyldt "Menneske-mishandling" af værste psykiske slags, hvor en dispensation med efterfølgende lov-tilpasning er det eneste rigtige! Jeg beundre Kenneth Iversen og hustruen Yen Ngoc, for at de kan klare er så langvarig umenneskelig behandling, mange ville, forståeligt nok, "Gå ned med flaget".
Apropos, det er svært at være stolt af det danske flag, for det ligger, lige nu, tilsølet på jorden.
Heldigvis er der nogle (alt for få) politikkere, der har forsøgt at rede det, men hvor bliver forslag og spørgsmål til justitsministeren af, hvis han stadig er "DEN TAVSE DANSKER", så må det være statsministeren, der skal svare og handle!
Vis i "Elvte time" befolkningen hvem af jer i folketinget, der kan rejse jer fra "Taburetten", så vi forvirrede vælgere har en chance for at se hvem der besidder lidt indlevelse-evne i denne og lignende uværdigt "Lov-fusk" så det kan ses og høres, hvem vi ikke spilder den smule medbestemmelse, vi trods alt, har med stemmesedlen!
Det er stort, når mennesker kan erkende at have fejlet og gør noget ved det! Jeg venter på noget stort!