stop wifi i folkeskolen/børnehaver og vuggestuer


Gæst

/ #1 Godt initiativ

2013-04-16 21:34

Hvor er det dejligt at se at der endelig er ved at ske en stigende og tiltagende interesse inden for brugen af trådløs teknologi på skoler og institutioner.
Det er ganske foruroligende at vores sundhedsmyndigheder slet ikke er på forkanten og i trit med alle de videnskabelige undersøgelser, der rent faktisk forelægger omkring skadeeffekterne, således at de lige nu udsætter alle vores børn for en potentielt tikkende bombe af sundehedsfare.


Det haster absolut med moden og ansvarlige tiltag - hvor der er brug for konkret handling, for hvordan vi kan beskytte vores børn der er sårbare og de mest udsatte.


Det er børn, unge, syge unge og gamle der først og fremmest rammes, men også lærer ansatte bliver også udsat.


Jeg håber inderlig at denne folkelige underskriftindsamling er med til at skabe fokus og pres på vores politikere der tager disse beslutninger, at de NU lytter til os borgere der rammes og tager os alvorligt, så vi ikke længere udsættes for helbredskadelige risiko.

Hvis der ikke sker noget nu, vil vores samfundstrukturs infrastruktur være "ikke fungerende" hvor vores børn vil vokse op, enten have problemer med deres fertilitet, kunne få permanente DNA-skader - nerologiske skadeeffekter, helbredsskader eller i værste fald kunne udvikle kræft.

Det er de barske fremtidsudsigter af kendsgerninger, DERFOR HANDLING NU!


De bedste hilsner
Berith Zenia Fagergaard
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook