Nej til skattely

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Nej til skattely.

Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2014-01-29 23:25


Jakob P

#2 Men der er IKKE noget skattely!

2014-01-31 13:39

Men der er IKKE noget skattely!
Det er noget vrøvl - alt foregår efter reglerne - og man betaler skat i det land man nu engang har selvskabet i. Vil i have ændret det, skal der ændres internationale skatteregler, da det er dem der overholdes!
Køber DU aktier i USA, betaler du jo også dansk skat at fortjeneste her i Danmark, IKKE i USA.. vil i gerne have det lavet om, så fint (da aktie- & selvskabsskatten er højere i USA...)

Alternativt skal der en lov ind om hvilke lande der må købe anparter/aktier i danske virksomheder.. Så tror jeg nok lige der bliver tale om kedeligt diplomatisk arbejde..

Men hold jer nu til FAKTA!
Birger52
Gæst

#3 Re: Men der er IKKE noget skattely!

2014-01-31 15:08

#2: Jakob P - Men der er IKKE noget skattely!

Og hvis vi nu her i landet, laver en lov om at det er forbudt at føre penge ud af landet, hvis der ikke først er betalt skat af dem?
Det behøver da vist ikke være særlig internationalt.

Skattely er vel i princippet, når der udføres penge til et land, hvor der ikke betales skat af dem?
Så man kunne udforme en sådan lov, eller måske enda vedtage en særlig beskatning, for udførsel af penge til lande der anvendes som skattely.

 


Gæst

#4

2014-01-31 15:55

Every krone/dollar/pound a multinational cheats out of the tax system is a krone/dollar/pound we then have taken out of our pockets to compensate. STOP THE MULTINATIONAL THIEVES!
Nana Hee

#5 Re: Men der er IKKE noget skattely!

2014-02-01 14:30

#2: Jakob P - Men der er IKKE noget skattely!

Hvis et firma flytter al overskudet til udlandet ved at sælge vare for dyrt til sig selv her i Danmark er er ikke noget at betale selskabsskat af. Forbavsende hvor mange store firmaer som bliver ved og tilsynelandende trives i bedste velgående som INTET overskud har år efter år

Britta B.

#6 Definitioner

2014-02-02 11:12

Det var en meget god video, som blev anbefalet sammen med underskriftsindsamlingen:
http://youtu.be/SwCGLjFJgg4
Her kan alle orientere sig om definitionerne af skattely osv.
Selv om Danmark bliver rost flere gange i sammenhæng med emnet, modarbejder DK desværre også på den anden side, ved bl.a. at have nedsat skatteprocenten for selskaber til at være én af EU's laveste. Vejen skulle jo nok ikke være, at konkurrere om, hvem der har den laveste skatteprocent, men at man i EU og senere verdensomspændende enes om ens beskatning for selskaber og derved undgå skatteflugten.