Ud af folketinget med Mette Frederiksen

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Ud af folketinget med Mette Frederiksen.


Gæst

#51

2013-12-22 16:33

Jeg synes heller ikke at Mette Frederiksen er kompetent som beskæftigelsesminister. Men når vi kigger tilbage, så har alle politikere i opposition en hel masse godt som de vil gøre for de svage og syge. Men så snart de kommer ind og får ministerposten, så mener de pludselig ikke længere det, som de gjorde før. Vi må bare erkende, at der sidder nogle fastgroede embedsmænd og styrer de her ministerier. Og jeg er da næsten overbevist om, at Mette Frederiksen også er blevet banket på plads af hendes embedsmænd. Hvad skal vi egentlig med ministrene? For det er embedsmændene bag, som styrer slagets gang. Men jeg ønsker også hendes afgang. Jeg ønsker faktisk hele regeringens afgang. Mette Frederiksen har blokeret mig på hendes profil, fordi hun ikke tåler den kritik jeg skrev derinde. Jeg skrev blandt andet, at regeringen kan sammenlignes med Hitler. De forfølger godt nok ikke jøderne, men de syge og svage i vores samfund. De slår dem godt nok ikke ihjel, men de lader dem istedet lide. Håber ikke det er for hård en tone. Men så må i slette den.

Gæst

#52

2013-12-22 16:39

Jeg har skrevet under men mener egentlig en underskriftsindsamling hvor vi forlanger ALLE sammen ud af folketinget vil være mere relevant, vi får det samme hvis det kun er Mette F. som kommer ud så det er dem alle der skal ud, hvis nogen borgere overhovedet har tillid til nogle af dem der sidder der nu kan de vælges ind igen og eller skal der nye på banen.
JM

#53 Re:

2013-12-22 16:40

#51: -

De sulter de syge og lader de arbejdsløse og syge falde i et sort hul med nul indtægt så de arbejdsløse og syge må udsulte, og de syge ikke kan få den livsvigtige medicin, det er en anden metode end Hitler brugte.


Gæst

#54

2013-12-22 20:04

Det er på tide, at Mette Frederiksen kommer ud på det rigtige arbejdsmarked og mærker egne love på egen krop..

Gæst

#55

2013-12-22 20:33

Godt hvis hun forsvinder

Gæst

#56

2013-12-22 21:05

skal man virkelig helt ned på bunden på grund af den kælling til mette fucking Fredriksen hun skal ud nu og det kan ikke gå hurtig nok hjælp med og skrive under tak.

Gæst

#57

2013-12-22 22:00

Hun er ikke kompetent til, at bestride denne stilling, hun sender landet's svageste fra hus og hjem. Det eneste hun går efter er besparende resultater,i håb om,at blive i sin egen vellønnede stilling.. men hun er ved, at knække nakken på sig selv nu. Ud med hende og det kan ikke gå hurtigt nok....Hun smadrer vores samfund.

Gæst

#58

2013-12-23 01:34

Ja og så hurtigt som muligt ud af klappen med hende Mette Frederiksen, også kan du jo gå på jobcenteret efter du har forladt din stol....Håber du kommer til selv at føle alt det lort i har gang i...
Gæst

#59 Hold nu op!

2013-12-23 07:18

Jeg ved godt at vi har ytringsfrihed i Danmark, men hold nu op med at udstille jeres uvidenhed på internettet. Det er i orden at være vred over ting og sager men forstå nu at vi som samfund er nød til at udvikle velfærdsstaten i en lidt anden retning. Det er blevet for let at dovne tilværelsen væk, netop fordi at der er så stort et fokus på de individuelle rettigheder at man glemmer at der faktisk er en penge kasse som ikke kan følge med. Danmark har været på vej i denne retning, mod konkurrencestaten, siden midt 90'erne. Og det er en nødvendighed, vi er nødt til at udvikle os hvis vi vil forsætte med at have bare en smule velfærd!

Gæst

#60

2013-12-23 12:39

ja hun sgu smides ud intet mindre

Gæst

#61

2013-12-23 13:34

Det er virkelig på tide,at disse løgnaktige politikkere forsvinder,når de først er stemt ind så er de ligeglade med os,alle de løfter de kommer med inden valget,dem glemmer de når de sidder med lim på taburetten ud med dem de gavner ikke vores samfund,de ødelægger Mennesker og driver dem til selvmord og det der er være.de skulle selv prøve.

Gæst

#62

2013-12-23 14:15

Det er jo ikke nok at skrive under -- men hvad skal vi så sætte mere i gang for at få flere ud af det folketing.
For som det ser ud nu skal der mange nye ind og gamle ud.
Hilsen Ole Olsen Bisidder.

Gæst

#63

2013-12-23 16:03

Hun har intet hjerte

Gæst

#64 Re: Re: Re: Ud Med Mette Frederiksen!!

2013-12-23 18:37

#50: - Re: Re: Ud Med Mette Frederiksen!!

Nej, der er ikke ændret noget i forhold til fradraget.

Kender du noget til reglerne for testamente og arv i Danmark? For så ligetil er det ikke.

Nej, grænsen for vores vedkommende ligger på de 23.000, da min søn ikke er min kærestes barn. Men det ændrer ikke på, at han skal forsørge ham.

Gifte par har VALGT, at de vil forsøge hinanden, og langt de fleste ha. (forhåbentlig) sørget for at gøre det, når de havde råd til det. Kontanthjælpsmodtagere har ikke engang kunne spare sammen til at kunne hutle sig igennem de første måneder, for man må ikke have nogen formue - så skal man jo leve af den med det samme.

Jeg vil tro, at grunden til at du ikke kan huske det store postyr omkring gensidig forsøgerpligt for gifte, er fordi den blev indført i 1926, som var en tid, hvor manden arbejdede, og konen gik hjemme og passede børn og hus, og det var for at sikre at manden ikke drak alle pengene op. Dengang var det også normalt, at leve på én indkomst, og samfundet var bygget op efter det. Det er det ikke mere. Gensidig forsøgerpligt burde helt fjernes. For alle!

Har aldrig sagt, at jeg tror venstre vil gøre situationen bedre. Synes hele lortet burde skiftes ud.


Gæst

#65

2013-12-24 00:04

Hun er dobbelt moralsk og skal bare ud og kan ikke klare at se på hende !

Gæst

#66

2013-12-24 00:41

Den mest utroværdige Beskæftigelses minister til dato.

Gæst

#67

2013-12-24 06:25

Hun kan ikke passe sit job ud med hende
onkel Bille

#68 re:

2013-12-24 09:33

#9: -

fordi man er rig behøver man ikke at være et svin og fordi man er fattig behøver man ikke at være en stakkel. :-)

onkel Bille

#69 Re: Re:

2013-12-24 09:35

#16: JM - Re:

Ballerup er en rød kommune :-(


Gæst

#70 Re:

2013-12-24 11:38

#1: -  

 gad vide hvor mange som IKKE er på overførelsindkomst som skriver under her ?


Gæst

#71

2013-12-24 13:08

Hun er jo helt væk. Hun er blå føj
JM

#72

2013-12-24 13:41

Denne underskriftindsamling er en narrepind, den er oprettet af de blå fra Venstre, opfordre alle fra Venstrefløjen til at trække sig ud af den, det er et snidig triks på at vælte regeringen, og derfor skal der tages massiv afstand herfra.

Gæst

#73

2013-12-24 21:56

Støt op om denne underskriftindsamling så vi kan få stoppet den tiltagende associalisering i Danmark.
Husk, de fleste af vores sociale ydelser har Socialdemokratiet kæmpet igennem INDEN partiet blev akademisk topstyret.

Gæst

#74

2013-12-25 03:46

Fascist check liste 
- 14 karakteristika, som kendetegner fascisme
1. Kraftfuld og fortsatte Nationalisme - fascistiske regimer gør konstant brug af patriotiske mottoer, slogans, symboler, sange og andre remedier. Flag ses overalt, ligesom flag symboler på tøjet og i offentlige displays. http://www.kronen.dk/
2. Foragt for anerkendelse af menneskerettigheder - På grund af frygt for fjender og behovet for sikkerhed, folk i fascistiske regimer er overbevist om, at menneskerettighederne kan ignoreres i visse tilfælde på grund af "behov". Mennesker har en tendens til at se den anden vej eller endda acceptere tortur, summariske henrettelser, mord, lange indespærring af fanger mv.
DF vil melde Danmark ud af FN's flygtningskonvention (Pol. 26.1.04)
»Mange af de konventioner er slet, slet ikke i tråd med det, som sker i verden i dag. Verden er jo blevet anderledes.«
Med Søren Krarup, for eksempel, der siger nej til menneskerettighederne, fordi de gør alle mennesker lige.
3. Identifikation af fjender / syndebukke som et samlende formål - Mennesker er mobiliseret i en samlende patriotisk vanvid over behovet for at fjerne det, der opfattes som fælles trussel eller fjende: racemæssig, etnisk eller religiøs minoriteter; liberale, kommunister, socialister, terrorister osv. Flygtninge- Indvandrere
4. Militæret kommer først - Selv når der er udbredt indenlandske problemer får militæret en uforholdsmæssig stor del af de offentlige finansiering, og den indenlandske dagsorden er forsømt. Soldater og militære service bliver forherliget.
5. Voldsom sexisme - Regeringerne i fascistiske nationer har tendens til at være næsten udelukkende mandsdomineret. Under fascistiske regimer bliver traditionelle kønsroller gjort mere stift. Skilsmisse, abort og homoseksualitet er undertrykt, og staten er repræsenteret som den ultimative vogter af familien som institution.
6. Kontrollerede massemedier - Nogle gange er medier direkte kontrolleret af regeringen, men i andre tilfælde, er medierne indirekte kontrolleret af offentlig regulering, eller af sympatiske presse talsmænd og ledere. Censur, især i krigstid, er meget almindelig. Højrefløjs-netværk sætter fingeraftryk på pressen, Information 10. februar 2004
7. National sikkerhed kommer før alt - Frygt bruges som en motiverende redskab af regeringen over masserne.
8. Religion og regeringen er indbyrdes forbundne - regeringer i fascistisk nationer har tendens til at bruge den mest almindelige religion i nationen som et redskab til manipulere den offentlige mening. Religiøs retorik og terminologi er almindeligt fra regeringsledere. Selv når religionen er i diametral modsætning til regeringens politik eller handlinger. Chefideologer:
Jesper Langkilde og Søren Krarup. 
Profession: Præster.
9. Virksomheders magt er beskyttet - Den industrielle og forretningsmæssige aristokrati i en fascistisk nation ofte er dem, der har bragt regeringslederne til magten med det formål at skabe et gensidigt fordelagtigt forretningsforhold imellem regeringen og magteliten.
10. Arbejdstagere & fagforeninger bliver undertrykt - Fordi organisering af arbejdskraft er den eneste reelle trussel mod en fascistisk regering. Fagforeninger skal enten elimineres helt eller bliver undertrykt.
11. Foragt for intellektuelle og Kunst - fascistiske nationer har tendens til at fremme og tolerere åben fjendtlighed over for videregående uddannelse, og den akademiske verden. Det er ikke ualmindeligt, at professorer og andre akademikere bliver censureret eller endda arresteret. Kunstnerisk frihed bliver åbent angrebet. Leder information 20. november 2003 om Søren Krarups indblanden i at få 4 mio. til forskning til Bent Jensen.
Første gang lanceret i Politiken d. 17. august 2003.
12. Fokus på forbrydelse og straf - Under fascistiske regimer, får politiet næsten ubegrænset magt til at håndhæve lovgivningen. Mennesker er ofte villige til at overse politiets overgreb og endda give afkald på de borgerlige frihedsrettigheder i under påskud af patriotisme. Der er ofte et nationalt politi med næsten ubegrænset magt i fascistiske nationer. Fængsel til 14 årige.
13. Udbredt nepotisme og korruption - fascistiske regimer er næsten altid reguleret af grupper af venner og bekendte som udpeger hinanden til offentlige stillinger. Den statslige magt og myndighed bruges til at beskytte deres venner fra straf. Det er ikke ualmindeligt for fascistiske regimer at nationale ressourcer og endda skatte bliver være tilegnet eller endda direkte stjålet af regeringsledere.
14. Valgsvindel - Nogle gange er valg i fascistiske nationer er et komplet humbug. Andre gange valg bliver manipuleret med kampagner mod eller endog mord på oppositionens kandidater, brug af lovgivning for at kontrollere antallet af folk med stemmeret. Politiske distrikt grænser bliver ændring og manipulation af medierne. Fascistiske nationer bruger også typisk bruge deres domstole til at manipulere eller kontrollere valg.
Offentlig Fascist Procent 70 %
Opstillet af Dr. Lawrence Britt

Gæst

#75

2013-12-25 13:35

hun snakker bare og røven går