Må mentalt handicappede bruges som vævsdonorer uden samtykke?


Gæst

#1

2013-04-25 05:02

Det var dog et modbydeligt lovforslag. Det er typisk for denne regering, at de bruger en enkelt historie eller et enkelt eksempel til at retfærdiggøre en lov, som kan få vidtrækkende negative konsekvenser.
Sekvfølgelig ejer handicappede som alle andre deres egen krop, og selvfølgelig skal de spørges som alle andre om de ønsker at donere væv.
Hvad er det for et samfund, som vil gøre handicappede til reservedele for de 'normale'. Det næste bliver vel at udvide ordningen til, at man også lige kan choppe lidt af folk uden arbejde, uanset hvad de selv mener. Hvem sidder dog og udklækker sådanne småfascistoide ideer??? Og ikke mindst, hvordan hvordan hvordan bliver de nogensinde ophøjet til lovforslag. Jeg tror ærlig talt, at nogle folkene i embedsværket har fået et alvorligt tilfælde af støvhjerne. Nogen burde tage de typer ud i den friske luft ind i mellem, ellers går det hele da helt galt for os allesammen...

Gæst

#2

2013-05-23 08:52

hvorfor forsøger man igen at fratage enhver borger sin frie ret til selvbestemmelse over egen krop og helbred?

Gæst

#3

2013-05-23 12:47

Super der findes mennesker, som virkelig ønsker, at beskytte mentalt handicappede, det er da mange som gerne vil, det er vigtigt at sprede viden, der er så meget vi mennesker ikke ved, håber det lykkedes :)

Gæst

#4

2013-05-29 13:43

godt initiativ