STOP ”PAS-TVANG” PÅ DANSKE CAMPINGPLADSER

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen STOP ”PAS-TVANG” PÅ DANSKE CAMPINGPLADSER.


Anonymous

#1 STOP PAS-TVANG på danske campingpladser - skriv under.

2012-04-06 11:14

Vi er en gruppe campister, som ikke bryder os om tvang.
Vi bryder os heller ikke om at blive snydt.
Vi bryder os ikke om at blive blidt noget ind, som ikke passer.
I Danmark har Campingrådet gjort sig selv til en "MYNDIGHED".
De udskriver deres egne "Skatter", i form af blandt andet deres eget campingpas, nemlig det nye CKE - Camping Key Europa".

Campingrådet har bestemt, at KUN DERES campingpas er GYLDIGT i Danmark.
Dette CKE-pas skal være gældende på alle de danske campingpladser, som er medlem af en af de foreninger, som er medlem af Campingrådet.

Pladser som er med i disse foreninger:
DK-Camp, TOP-Camp, DCU, FDM. Skal, ifølge Campingrådet, KRÆVE at alle campister har en campingpas, og for danske campister er KUN Campingrådets eget pas gyldigt. - Campingrådet har besluttet at Det Internationale CCI / FICC campingpas er Ugyldigt at bruge i Danmark.

HVORFOR SKAL CAMPISTER TVINGES TIL AT KØBE ET CAMPINGPAS, SOM INGEN BETYDNING HAR. DET ER ALENE EN PENGEMASKINE TIL FINANCERINGS AF CAMPINGRÅDETS EGNE AKTIVITETER.

Campingrådet arbejder for at skaffe campingerhvervet og campingpladserne bedre forhold og større indtægter.
Det har ikke være muligt at finde en eneste sag, hvor campingrådet har gjort noget godt og positivt for campisterne. Det er derimod muligt at fremvise adskillige aktiviteter, hvor campingrådet direkte har modarbejdet campister.


Gæst

#2

2012-04-06 17:29

Kører autocamper, og kan udmærket undvære at blive flået af griske campingpladsejere. En holdning jeg deler med ca 5 mill. euræpiske autocampere
Vudibu

#3 Gebyrer

2012-04-06 19:21

Kan vi få ændret de tåbelige og selvbestaltede, unyttige gebyrer, ville meget være opnået, men desværre labber danske campister disse ting i sig, for "sådan er det nok det skal være".
Èn samlet pris plus/minus strøm og dét er dét. Alt andet er tåbeligt.

Autocampere vil for alt i verden bibeholde deres muligheder og det er forståeligt, mens andre som bare vil sidde og nyde livet UDEN alle mulige mærkelige tiltag - ja, vi tvinges næsten ind på en campingplads, for vi sviner og griser. Det gør INGEN autocamperfolk, vel.

Lige for lige, når fjendskab/eller venskab skal holdes.
Henrik

#4 En campingplads bør koste det den koster

2012-04-06 21:53

Campingudlejer skal have lov at få den indtægt der er nødvendig for at drive forretningen, men skal kalde det ved rette navn. Det gælder også de indtægter campingudlejeren skal bruge til at dække kontingent til de foreninger han vælger at være medlem af.

Gæst

#5

2012-04-07 07:54

Luk campingrådet, det er det rene svindel med sådan en selvbestaltet, pengemaskine.
Ole.
Anette Tracz Knudsen
Underskriftindsamleren

#6 Re: En campingplads bør koste det den koster

2012-04-07 09:47

#4: Henrik - En campingplads bør koste det den koster

Men .... hvad koster det at drive en forretning, som en campingplads?

Jamen det kommer jo an på hvor mange millioner der er investeret i forretningen!  Skylder en plads mange millioner i banken, så skal penge ind... Lidt den gamle historie om en dyr kop "Storebælts kaffe" - "Det er lettere at sælge 1 kop til 100 kroner, end 100 kopper til 1 kr." :o)

Anette Tracz Knudsen
Underskriftindsamleren

#7 Re:

2012-04-07 09:50

#5: -

Der er foreningsfrihed i Danmark....

Det er åbenbart også lovligt at drive en forretning, kamufleret som en forening, hvor  man endda i vedtægterne har frataget ca. halvdelen af medlemmerne deres indflydelse.

Anette Tracz Knudsen
Underskriftindsamleren

#8 Re: Gebyrer

2012-04-07 09:52

#3: Vudibu - Gebyrer

Citat: Èn samlet pris plus/minus strøm og dét er dét <<<   HELT ENIG!

Så har forbrugeren også en reel sammenlignings mulighed. Det har vi ikke med de priser mange pladser bruger...

Men der findes pladser med enkel og overskuelig prispolitik.


Gæst

#9

2012-04-07 11:32

Det er i mod loven at forlange Campingpas - pladserne skal være åbne for alle, men har lov til at krævce identifikation.
Kun af og til

#10 Underskrift af BÅDE pas og gebyrer

2012-04-08 09:09

Citat fra Anette på Campingferie:
"Dejligt at se, at gruppe og underskrifter er kommet fin fra start. - Dette er ikke min underskrift indsamling, det er VORES. Alle som skriver under...har andel i brudskabet og resultat."

Hvis man spørger ude i det danske sommerland (jo sommeren kommer nok) vil man erfare at, kun ganske få af de danske campister kender til "camping på nettet" og at sådan en indsamling kun samler den "hårde kerne" som huserer på campingferie.dk. Måske et par enkelte fra Facebook, men eller tror jeg at, gennemsnitscampisten køber sit campingpas - camperer og er ellers totalt uvidende OG ligeglade med Sten, F. Bruun, Keld, Flouberg og hvad de ellers hedder på campingferie. De er iøvrigt meget heldige campister, disse uvidende.

Der er to ting i denne afstemning.
Campingpas og gebyrer og disse to ting BURDE have hver deres afstemning, for dybest set kan det være underordnet om vi betaler den klatskilling for dette kort, men at man skal have den udvidede kædestrammereksamen i brug for at, gennemskue div. gebyrer, er noget snavs og dét mener jeg har en højere prioritet end campingpasset. Heldigvis er der steder man kan komme, hvor priserne ikke nødvendigvis er lave, men gennemskuelige.

Anette Tracz Knudsen
Underskriftindsamleren

#11 Re: Underskrift af BÅDE pas og gebyrer

2012-04-08 12:28

#10: Kun af og til - Underskrift af BÅDE pas og gebyrer

Gebyr er absolut blevet en glidebane og et ta' selv bord. Noget som vi helt klart bør gøre noget ved.

Det er bare ikke nemt, eller fornufting, at blande de pas og gebyr  sammen. Campingpas er et KRAV fra Campingrådet, først og fremmest overfor campingpladserne. De er pålagt at kontrollere og sælge campingpas, til de turister der ikke har et, eller ikke har et af de rigtigt.  Denne underskrift indsamling retter sig alene mod campingrådets krav, både til pladserne og til campisterne. Et krav som der ikke findes nogen anden grund til at sælge/kærve, end at det giver en ekstra indtægt.

Gebyr, det er noget hver enkelt plads SELV bestemmer. Der er tilsyneladende helt frit slag for opfindsomheden og ffor grådigheden. Men en protest mod gebyer junglen er  rettet imod campingpladserne, altså hver enkelt forretning.

Jeg støtter, at nogen tager fat i gebyerne....!!!!

mvh

Henrik

#12 En campingplads bør koste det den koster

2012-04-08 21:32

#4: Henrik - En campingplads bør koste det den koster
#6: Annette: Men .... hvad koster det at drive en forretning, som en campingplads?

Prisen må variere fra plads til plads - og det gør den jo også. Men hvis det er nødvendigt at den koster 250 kr / ophold og 8 kr til dækning af udgifter til en forening som ejeren finder det passende at være med i, så skal den da ikke koste 240 kr (+ 10 kr i miljøgebyr til kommunal affaldsordning + 110 kr årligt så ejerens foreningskontingent kan blive mindre/nul. Så lad den dog koste 260 kr.

Anette Tracz Knudsen
Underskriftindsamleren

#13 Re: En campingplads bør koste det den koster

2012-04-09 00:16

#12: Henrik - En campingplads bør koste det den koster

Kan kun være enig med dig..... De primitive teltpladser koster satdig 20 kr. pr/pers. pr.nat.... som de gjorde i 2000, men naturen er jo også stadig den samme.... det må vi sige om campingpladserne... de ligner ikke sig selv... og der er jo kun os dumme campister til at betale.:-)

 

 


Gæst

#14

2012-04-10 15:23

Kunne campingrådet dog ikke melde rent bord og kalde deres kort for et medlemskort med rabatmuligheder - og så droppe det med passet - overnatningsprisen kunne så evt. være 1,50kr dyrere uden rabatkort....
Gæst

#15 Campingrådet er blevet et monopol.

2012-04-21 23:17

campingrådet skal ikke have magt som de har agt. Man kan stille sig selv det spørgsmål, om det er at vildlede forbrugerne, når de direkte handler mod lovgivningen. Der står ikke noget om tvungen medlemsskab af campingrådet, for at være på en campingplads. Det må være op til hver enkelt forbruger at vælge et medlemsskab i en hvilkensomhelst forening. Forbrugerne skal sige fra, det er vigtigt. Næstegang i kommer på en campingplads, skal i blot sige at i ikke ønsker medlemsskab af foreningen campingrådet, og hvis det er sådan at pladsen påstår at i skal være medlem, kan i spørg om der så ikke skulle være skiltet udenfor med teksten Dette er en lukket klub, kun for medlemmer.

Gæst

#16

2012-04-27 07:43

Jeg har i mange år udelukkende camperet på pladser der ikke kræver pas. Det har i praksis betydet at jeg har måttet køre syd for grænsen, hvilketigen har betydet at jeg har fundet ud af at danske pladser er alt for dyre
@nette

#17 Re: :-)

2012-05-03 22:38

#14: -

Nu er der et lille problem, for selv om vi bliver nødt til at købe Campingrådets kor, så bliver vi ikke medlemmer af deres forening. Vi bliver ikke medlem af noget. Ingen KAN melde sig ind i foreningen Campingrådet. Landsdækkende campingrelaterede foreninger, akn ansøge om optagelse. Foreninge skal ved ansøgelse aflevere både deres vedtægter og deres medlemsliste. Derefter kan vente og se om de findes gode nok til optagelse.... om de evt. skal have rettet deres vedtægter til, så der ikke bliver noget brok, eller kritiske spørgsmål o.l.... Ja, det er det jeg kan læse mig til i Campingrådets vedtægter.
- Den anden del af dit forslag, vedr. rabat: Der er ikke knyttet nogen rabatert til CKE.kortet/Campingpasset. Evt. rabatter er knyttet til de foreninger som er medlem af Campingrådet, men kun for egne medlemmer. De kort der sælges direkte fra CR på nettet, eller direkte på en Campingplads, eller gennem turistkontorene, - de er ikke rabatgivende.... da de ikke har et klub/foreningsmærke, men kun Campingrådets eget logo.

den frie campist:-)

#18 Pas tvang

2012-05-08 10:15

Så mangler vi bare at der kommer et hotelpas :-)
God sommer:-)

Gæst

#19

2013-04-23 07:08

Jeg vil godt støtte jerges arbejde økonomisk,
Kan kontaktes på 60645341
I gør et fantastisk stykke arbejde
Jes

#20 Læsejl og pavillon flere forbud fra campingrådet .

2014-03-10 11:33

Nu må man så heller ikke sætte læsejl og pavilloner op på pladserne med mindre de tages ned hver gang man køre fra pladsen. Tænker hvad blir det næste, skal forteltene så osse pilles ned hver gang man køre ?? Det er fastligger pladser jeg tænker her.
Mon der er noget der hedder camping om 20 år,, campingrådet skræmmer da alle væk.

Gæst

#21

2016-09-09 18:40

Campingrådet er nogle svindlere i tæt samarbejde med DCU.
Anette Tracz Knudsen

#22 Campingrådet giver her svaret på hvorfor alle campister skal afkræves et CKE campingkort ! Penge.

2016-09-09 19:39


Gæst

#23

2016-09-12 06:07

En retfærdig sag.....væk med de blodsugere