#Menneskerettigheder - Et værdigt liv. Sig ja til fuld #inkorporering af #FN's #Handicapkonvention og nej til #diskrimination pga. #handicap, sygdom og #funktionsnedsættelser!

#Menneskerettigheder - Et værdigt liv. Sig ja til fuld #inkorporering af #FN's #Handicapkonvention og nej til #diskrimination pga. #handicap, sygdom og #funktionsnedsættelser! / Beskeder / DH: Lovforslag om forskelsbehandling er en ommer / Kommentarer


Gæst

#1

2017-09-20 12:03

I vores it verden er det ikke muligt at blive fritaget for e-post fra su, fordi de er undtaget af loven, de siger selv at man kan få betalt en socialpedagog til at komme og hjælpe en de 2-3 gange om ugen, som su forlanger at d tjekker din eboks.
Det er bare sådan at det nok er en meget dur løsning, idet det trods alt ikke koster 3 x timeløn at sende det ene brev 4 x om året.
Tilmed kræver det at man fysisk tager på kommune hver gang man har været i sin eboks for igen at blive fritaget, det kunne for nogen betyde en støtte til den opgave, muligvis også en taxa regning.
Helt hen i vejret.

Mange hjemløse har et handicap af en art.
Alle hjemløse bliver frataget retten til at skifte deres adresse via borger.dk de er altså umyndiggjort her.
De skal møde personligt op på kommunen, bede om at skifte adresse og der bliver tjekket op med udlejer/ejer på skrift.
De bliver endda spurgt flere gange om de bor der, om det er sandt mv, næsten en afhøring.
Man kan give elektronisk fuldmagt, men det hjælper ikke, de skal det hele igennem.
På borger.dk skriver de du er under 18 år og har ikke ret til den e handling, uanset hvor gammel man er, vil jeg tro den skriver det samme, jeg har selv set det både ved en på 40 år og en på 18 år og 9 mdr, begge er ikke umyndiggjorte.
Men kommunen spørger gerne til hvem deres værge er.
Personen på 18 havde også problemer med sin skole, idet de også antog at der var tale om en umyndiggørelse af personen, hvordan forklare man sig ud af den?

Førtidspensionister, har vel også et handicap vil jeg mene, nogle med noget der ikke lige kan ses.
Førtidspensionister kan ikke låne til boligkøb, trods god økonomi, og styr på alt, grunden er titlen, altså førtidspensionen.
Det er ikke iorden at banker mv slet ikke ønsker at regne på deres drøm, måske kunne et lille hus til 500.000,- gøre deres liv meget mere værd og over 30 år, så er det faktisk billigere end at bo til leje i de større byer som Aalborg, Randers, Århus og Vejle.
De har ikke et reelt valg, de er tvunget til at rette ind.

Handicappede bliver ofte ikke informeret om deres muligheder, derfor er det let for landets kommuner at snyde/undlade at hjælpe/støtte. Blot for at spare penge i kommunen.
De ved at de handicappede har begrænset resurser og bruger derfor udmattelses kuren, el giver afslag i håb om at der ikke ankes, det er jo også lange udsigter til en afgørelse af en anke, kommunerne glemmer faktisk at sende klagerne til Ankestyrelsen, så det tager endnu længere tid.