SIG NEJ TIL TVANGSBEHANDLING I SUNDHEDSVÆSENET

SIG NEJ TIL TVANGSBEHANDLING I SUNDHEDSVÆSENET / Beskeder / Vigtig besked til underskriverne af - Sig nej til tvangsbehandling i sundhedsvæsenet.- / Kommentarer


Gæst

#1

2017-04-21 18:00

Det er en glide bane til totalitært sundhedsvæsen. DET skal vi IKKE have , vel ?

Gæst

#2

2017-04-21 18:18

jeg var ikke i stand til at sende til de mailadresser

Gæst

#3

2017-04-22 10:36

Adresserne virker ikke

Gæst

#4

2017-04-22 10:54

Det er et råddent argument. Hvis en patient ikke forstår konsekvenserne kan og skal lægen ikke gøre andet end at få patienten til at forstå konsekvenserne ved at fortælle dem til patienten inklusiv konsekvenserne af selve behandlingen på en dækkende objektiv måde, som ikke er påvirket af industrien. Ellers lever lægen ganske enkelt ikke op til sit job.

Gæst

#5

2017-04-22 11:03

I psykiatrien ser vi jo folk blive tvangsmedicineret, straffet, svigtet og skidt et stykke til de dør af f.eks. overdosis af medicin.
Fordi lægerne og psykiaterne ikke selv forstår konsekvenserne af at give medicinen vs ikke at gøre det, og har et forvrænget billede af medicinen, ikke forstår patienten og er naivt stærkt påvirket af medicinalindustrien.

Det samme skal ikke indføres i resten af sundhedsvæsenet.

Vi skal ikke begå overgreb på syge mennesker eller slå dem ihjel, men have en grundlæggende forståelse der er uafhængig af medicinalindustrien om, hvad man f.eks. kan gøre ved demens.
Hvis man bare læser på Netdoktor om demens vil man kunne læse sig til, at B12-vitaminmangel giver en demenstilstand hos ældre, som selvfølge effektivt kan behandles med B12-vitamin!
Personligt tror jeg, at disse mennesker med demens bare får en dom, kommer på plejehjem og proppes med antipsykotika som bare gør demensen værre uden de bliver behandlet for det de reelt fejler.
Se: https://www.google.dk/search?q=%C3%A6ldre+behandles+med+livsfarlig+medicin

Gæst

#6

2017-04-23 08:49

jeg har skrevet til Liberal alliance. Partiet som ikke vil blande sig i borgenes liv !! Tænker at de måske har brug for at blive husket på deres parti-program!

Gæst

#7

2017-05-16 08:37

Tak for jeres indsats. Bakker op og skriver til disse lovgivere, som kan komme til at ramme egne familiemedlemmer eller sig selv, men dette uartige lovforslag.

Vi burde have en lov, der sikre vores ret til at dø en fredelig død.

Desuden burde sundhedsstyrelsen, sikre at alle kan blive behandlet, så sikkert som muligt.

Desværre ser det ud til at læger og hospitaler har solgt deres sjæl til medicinalindustrien, på ordre fra "

sundhedsstyrelsen"