Luk de danske grænser NU!

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Luk de danske grænser NU!.


Gæst

#1651

2017-01-29 19:09


Gæst

#1652

2017-01-31 00:08

Muslimske terrorangreb der har været siden 11. sep. 2001. Det er ialt 30.215 angreb med dødelig udgang.

Og så piver de og hele horden af pressen bare fordi der er et anslag mod en måske i Canada

 


Gæst

#1653

2017-02-06 21:07

Støjberg retter ind - men fastholder kritik af barnebrude

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) fastholder sin kritik af barnebrude.

Hun mener, at det er uacceptabelt, når mindreårige brude har lov til at bo med deres ældre ægtemand på danske asylcentre.

Folketingets Ombudsmand vurderer ellers, at det var ulovligt, da Støjberg i februar sidste år udsendte en instruks til Udlændingestyrelsen om, at barnebrude ikke længere måtte være indkvarteret med deres ægtefæller.

I et udkast til redegørelse om sagen til Udlændinge- og Integrationsministeriet skriver ombudsmanden, at ministeriets fremgangsmåde var særdeles kritisabel.

Selv om Støjberg må rette ind, fastholder hun sin holdning:

- Det er fuldstændig uacceptabelt, at piger bliver indkvarteret med væsentligt ældre mænd.

- Og det er ingen hemmelighed, at jeg har ønsket en så restriktiv linje som overhovedet muligt inden for lovens rammer, siger Inger Støjberg i en pressemeddelelse.

Instruksen fra ministeriet betød, at asylansøgere under 18 år i over et halvt år sidste år ikke kunne bo sammen med deres ældre ægtefælle på danske asylcentre.

Men det strider imod FN's Børnekonvention og Den Europæiske Menneskerettighedskonvention.

Altså kan man konkludere at FN´s børnekonvension ikke beskytter børn men pædofile ældre mænd

Ombudsmanden blev inddraget i sagen, da han i marts sidste år modtog en klage fra et syrisk ægtepar. Den 17-årige gravide kvinde og hendes 26-årige mand var blevet adskilt og placeret på to forskellige asylcentre

- Derfor greb vi også hurtigt ind, da det blev klart, at barnebrude rent faktisk - Det var og er helt afgørende for mig, at vi allerede i det øjeblik, asylansøgere sætter deres ben på dansk grund, markerer, hvordan det danske samfund fungerer, siger hun.

Ministeriet burde ikke have rettet ind efter kritikken, mener Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Martin Henriksen:

- I min optik er det ikke ulovligt. Selvfølgelig kan Folketinget og et ministerium fastsætte de retningslinjer, der skal være gældende på landets asylcentre, siger han.Tirsdag behandler

Folketinget et forslag fra DF, der vil pålægge regeringen hurtigst muligt at sikre, at ingen mindreårige asylansøgere indkvarteres med en ægtefælle eller samlever.

Ombudsmandens endelige redegørelse vil først blive fremlagt, når DF's forslag er færdigbehandlet i Folketinget.

 


Gæst

#1654 Luk grænsen nu før det er for sent

2017-02-21 00:07

De har fået papir på, at de er for syge til at arbejde i Danmark og derfor skal være på varig offentlig forsørgelse. Alligevel er de friske nok til at drage i krig for Islamisk Stat. BT kan mandag afsløre, at danske syrienskrigere har modtaget førtidspension eller sygedagpenge, mens de har deltaget i den væbnede kamp for IS. De nye oplysninger stammer fra Politiets Efterretningstjeneste, PET, og er kommet frem i forbindelse med et nyt lovforslag, der blandt andet skal forhindre, at syrienskrigere kæmper mod danske interesser, samtidig med de bliver finansieret af den danske stat. Sagen vækker stor harme hos beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V): »Det er en kæmpestor skandale, at vi udbetaler penge af velfærdskassen i Danmark til folk, der tager til Syrien eller andre steder i verden og undergraver det demokrati, som vi har kæmpet for i mange hundrede år i Danmark.« Ministeren vil nu både se på, hvordan man hurtigst kan bremse udbetalinger til syrienskrigere, samt om de konkrete sager er et udtryk for et smuthul i systemet, hvor det er muligt at svindle sig til en førtidspension. »Opholder man sig i en krigszone og direkte eller indirekte tager del i krigshandlinger, så er det ikke noget, der på nogen måde flugter med, at man kan få førtidspension. Det er man jo netop tilkendt, fordi man vurderer, at man slet ikke er i stand til at have en tilknytning til arbejdsmarkedet.«  

oplysningerne fra PET herunder:   Se  

Det er Udbetaling Danmark, som står for udbetalingen, og her bekræfter vicedirektør Carsten Bodal over for BT, at der er kommet få henvendelser fra PET om enkeltpersoner, der har modtaget sociale ydelse. En henvendelse fra PET er dog i sig selv ikke nok til at bremse udbetalingen, som reglerne er i dag.

»Lovgivningen giver ikke Udbetaling Danmark mulighed for at stoppe udbetaling af førtidspension, alene fordi PET giver oplysninger om, at modtageren deltager i kamphandlinger i Syrien.

Reglerne giver mulighed for at stoppe udbetalingen, for eksempel hvis modtageren er på flugt fra en varetægtsfængsling, eller de generelle regler om udrejse for førtidspensionister er overtrådt,« skriver han i et skriftligt svar. Naser Khader,  udlændinge- og integrationsordfører hos de konservative, er fortørnet over de nye oplysninger. »Det er helt vildt, at det offentlige system i Danmark indirekte er med til at støtte terror,« siger han. Han vil nu til bunds i, hvor mange der misbruger deres førtidspension. Formand for Beskæftigelsesudvalget, Bent Bøgsted fra Dansk Folkeparti, siger til BT, at han undre sig over, at man er syg nok til at få en førtidspension, men alligevel rask nok til at drage i krig. »De har ingenting at gøre i Danmark, hvis de deltager i krigen i Syrien, og endda også har svindlet sig til offentlige ydelser.« »Har PET mistanke om, at nogen er taget til Syrien, så skal de give besked til kommunen, som straks skal stoppe alle udbetalinger. Førtidspensionen bør de miste her og nu, og så skal de ikke kunne komme tilbage på den. Vi er også klar til at stoppe deres ret til at være i Danmark i det hele taget,« siger formanden, der vil vende sagen med ministeren. Sagen om Syriens-krigere der er syge nok til en førtidspension, men raske nok til krig, kommer efter

Ekstra Bladet i december skrev, at PET har oplyst til myndighederne, at 36 danske syrienskrigere var på enten kontanthjælp eller dagpenge, mens de kæmpede for Islamisk Stat. I 29 af sagerne har enten kommunen eller a-kassen rejst krav om tilbagebetaling af i alt 672.000 kroner - svarende til godt 23.100 kroner per sag. I de øvrige sager er der ikke rejst krav mod borgerne. Sagen fik Socialdemokratiets beskæftigelsesordfører Leif Lahn Jensen til at indkalde Troels Lund Poulsen i samråd den 2. marts. Ordføreren vil nu også tage de nye oplysninger med.

»Ministeren skal svare på, hvad han har vidst om det, og hvad han har tænkt sig at gøre. Vi skal i bunds i det her, for vi skal ikke finde os i, at vi er med til at betale for, at nogen farer i krig for IS og får ydelser fra staten,« siger han.


Gæst

#1655 Re: Luk grænsen nu før det er for sent

2017-02-23 16:29

#1654: - Luk grænsen nu før det er for sent 

 Ved du hvad? Der sker ikke en skid. De såkaldte experter og dyre advokater, skal nok sørge for, at de får lov til, at beholde hver en krone. Sådan er Danmark desværre blevet.


Gæst

#1656 https://siaddk.wordpress.com/

2017-03-03 12:11

Over 17000 underskrifter her

Hvor er i når der holdes grænsedemonstration?

Meld jer under fanen og meld jer ind her https://siaddk.wordpress.com/

 


Gæst

#1657 https://siaddk.wordpress.com/

2017-03-05 12:47

https://siaddk.wordpress.com/

Kun sammen bliver vi stærke 

Vi kræver fuld og hel grænsekontrol alle steder ikke kun symbolsk


Gæst

#1658 Re: https://siaddk.wordpress.com/

2017-03-06 08:42

#1656: - https://siaddk.wordpress.com/ 

 Nu ved jeg hvad, eller hvem SIAD er, men jeg tror, at mange ikke tør, for hver eneste gang, at nogle grupper , vil holde en lovligt annonceret demonstration mod indvandring, møder de røde autonome og værste bøller op, og sørger for, at det hele ender slemt. Jeg tror faktisk, at det er en af grundene. Med venlig hilsen gæst.


Gæst

#1659 Re: Re: https://siaddk.wordpress.com/

2017-03-06 18:55

#1658: - Re: https://siaddk.wordpress.com/ 

Ja det har du da helt ret i det er ligesom under anden verdenskrig men havde vi ikke haft modstandsbevægelsen så havde vi også skulle flage med hagekorset her.

Nu er det bare trudselen fra muslimerne og tro mig om måske bare få år så er de også et flertal her prøv bare at se på Malmø der er svenskerne i undertal allerede nu 

Sådan blir det ogsaå her desværre hvis ikke vi gør noget Og med hensyn til de autonome så har de jo desværre politiet med dem det er jo politisk bestemt det har vi da set hvergang vi har lavet luk grænsen demo, men hvis vi havde været over 17000 som skriver under her så havde det set helt anderledes ud. Jeg tænker på sådan noget som infastruktoren tænk 17000 eller bare en 4 del biler ved grænsen så har politiet nok at se til og er beskæftiget i den tid.

 

Danmark frit ( Kæmp for alt hvad du har kært )

Holger Danske

#1660

2017-03-07 18:59

Hvis Danskheden skal bevares så skal der stå mindst 170000 stemmer her så batter det noget

Kom nu op på barikaderne og få nogen med

Stem dig hjem

Danmark frit

 

Lorelei

#1662 Re:

2017-03-16 10:47

#1660: Holger Danske -  

 Tror du ikke, det ville hjælpe på fremmødet, hvis der var banko før og efter? 


Gæst

#1663 Re: Re:

2017-03-18 00:50

#1662: Lorelei - Re:  

 Bingo 

Skulle du ikke sælge dæk? Båtnak


Gæst

#1664 Re: Re: Re:

2017-03-18 09:53

#1663: - Re: Re:  

 Hedder det ikke "båtnakke"?


Gæst

#1665 Re: Re: Re: Re:

2017-03-18 21:21

#1664: - Re: Re: Re:  

Jov da nu i er flere så gør det da 


Gæst

#1666 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-19 09:18

#1665: - Re: Re: Re: Re:  

 Tror du ikke, det hedder båtnakker, hvis der er flere?

Og tror du ikke, "i"'et i din sætning skal være med stort "I"?

Holger Danske

#1667 Nu må nok være nok

2017-03-21 18:56

Holger Danske

#1668 På tide vi siger stop

2017-03-21 18:58


Gæst

#1669 Jeg hader dem

2017-03-29 13:35

Jeg hader alle de flygtnige og invandre migrant velfærdsturiste og alle deres underskriftsindsamlinger om at de er velintregerede Bare fordi de få afslag på deres asyl Samt alle deres løgne om at de er forfulgte eller blevet kristne så de ikke kan udvises 

Nej det er på tide vi tage skeen i den anden hånd og får sendt endnu fler hjem så vi undgår alle de voldtægter og tyverier som de medfører 

Danmark har ikke råd til at fodre på alle mulige udlændinge som tror de bare kan skore kassen her

Selv dem som kom herop i 70'erne de er en ikke blevet intregeret her mange af dem lever på støtte og kontanhjælp og kan ikke snakke sproget og alle deres børn som ikke laver andet end ulykker og tro de kan bestemme i deres gettoer og alle andre steder UD MED DEM før det er for sent

Holger Danske

#1670

2017-03-31 10:03

https://siaddk.wordpress.com/

Lad os så få den mur nu før det er for sent 

Så kan fra Merkel og Svenskerne sejle deres egen sø

Danmar frit 


Gæst

#1671 Re: Jeg hader dem

2017-04-04 21:32

#1669: - Jeg hader dem 

 Hvor har du dog ret! Og de sparede penge skal bruges til danskundervisning! ;o)


Gæst

#1672

2017-04-12 12:55

EU = lig med EUROPAS UNDERGANG, OG DET HAR DET VÆRET FRA STARTEN. VI, SOM STEMTE NEJ I 70,ERNE, OG VED ALLE ANDRE AFSTEMNINGER, HAR VÆRET OMTALT SOM NATIONALISTER OG FREMMEDFJENDSKE.  ALLE I, SOM VAR, OG ER BEDREVIDENDE, MÅ FOR FANDEN DA SE, HVAD EUROPA, HAR UDVIKLET SIG TIL. VI HAR ALDRIG VÆRET UDSAT FOR TERRORISME OG INVASIONER AF ET FOLK, DER STADIG LEVER PÅ STENALDER STADIET. FRAUSING MERKEL, OG VORES EGNE REGERINGER, ER SKYLD I DANMARKS TILINTETGØRELSE. DF BLIVER ALDRIG STUERENE, SAGDE NYRUP, MEN DE SAGDE FRA STARTEN AF, AT DE UDEFRA KOMMENDE, VILLE ØDELÆGGE VORES LAND. SÅ TAK TIL JER FOLKEVALGTE, I KOMMER FORHÅBENTLIG ENGANG, I FREMTIDEN, TIL AT FRESTÅ I HISTORIE BØGERNE, SOM DE, SOM ØDELAGDE DANMARK.  LIGE EN OPLYSNING, JEG ER IKKE DF,ER, MEN RET HAVDE DE SGU. GOD PÅSKE.


Gæst

#1673 Re:

2017-04-12 14:29

#1672: -  

Ja det har du da ret i :)

Bare synd at DF ikke ville tage ansvar da de havde mulighed for det nu sidder de og piver sammen med fadølsbamsen.

Vi må så bare håbe at Nye Borgelige kan og vil holde stand

Det må være på tide at vi siger Danmark først -------- eller kun Danmark 


Gæst

#1674 Re: Re:

2017-04-12 16:56

#1673: - Re:  

 Nemmerlig.

Holger Danske

#1675 Re: Re:

2017-04-12 19:52

#132: LukDemDogInd - Re:  

Sorry men de er jo heller ikke andet end dyr UD MED DET PAK

Eller ønsker du også det skal ske i Danmark som i Nice Berlin og nu også i Stokholm?

Det har jo heletiden været deres mening at de med vold skulle overtage EU. Og desværre med vores uduelige politikkeres hjælp. 

Hvis du ikke er blind så må du da se det samme som os andre unge mænd, hvorfor flygter de og lader deres kvinder blive hjemme, i stedet for at kæmpe for deres eget land. Medens vore unge mænd og kvinder skal kæmpe deres sag eller komme hjem i kister.

Vores egne soldater havde været mere tjent med at passe på vore egne grænser i stedet for at kæmpe deres sag.

Danmark frit og helst helt muslim fri.