Frigiv cannabis. Lad os nå over 50.000 underskrifter.

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Frigiv cannabis. Lad os nå over 50.000 underskrifter..

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2016-09-28 21:08



Gæst

#1002

2016-09-28 21:09

Cannabis skal lovligøres

Gæst

#1003

2016-09-29 08:10

Jeg har mistet min Ægtefælle til en brystkræft, der i lyntempo bredte sig uhæmmet på trods af stadig skrappere kemobehandlinger, styret af Herlev Sygehus.
10 måneder efter diagnosen blev min Hanne udskrevet til min egen pasning i hjemmet, idet hospitalet konkluderede, at en fortsat kemobehandling ville slå hende ihjel.
Jeg mistede min kone præcis et år efter at diagnosen blev stillet.
(August 2010 - august 2011)
På intet tidspunkt kunne vi konstatere, at der var nogen nytte virkning af kemobehandlingerne.
Tværtimod blev Hanne sygere og svagere for hver behandling.
Det er helt urimeligt, at lovgivningen blokerede for alternativ behandling med cannabis, når behandlingssystemet langt tidligere burde have konstateret, at hendes kræft var af en så aggressiv karakter og at kemobehandlingerne ikke blot var virkningsløse, men direkte skadelige.
Virkningen af Cannabis bør undersøges seriøst, både for at konstatere om og i hvilken grad en sådan behandling kan svække kræftcellerne og for at undersøge og udnytte den smeetelindrende virkning af stoffet.
Vi taler her om svært syge og terminale patienter.
Jeg føler at lovgivningen blokerer for syges ret til selvforsvar.
Også overfor en række andre kroniske sygdomme vil det også være rigtigt at forsøge sig med cannabis.

Gæst

#1004

2016-09-29 09:52

Det SKAL legaliseres så de forkerte mennesker ikke tjener på det og dermed ødelægger det for dem, som virkelig har brug for det. Der skal selvfølgelig være en slags kontrol, så der ikke kan udleveres cannabis i store mængder.

Gæst

#1005

2016-09-29 19:51

Fordi hele Danmark skal vide, at dette er en alvorlig sag. Den gældende lov er en af de mest uretfærdige i landet og bør ændres. Hellere i dag end i morgen.

Gæst

#1006

2016-09-30 07:58

Jeg synes det er på tide å la folk bestemmeselv og ha et alternativ til rus . , Alkohol er derfor eneste som er lovlig i landet alt annet er ulovelig sier de brede rumper som styrer . , Alkohol ødlegger mer enn noe annet rusmiddel , det er sikkert , og ja jeg ville heller sett mine barn røyke en fet joint, enn å bruke alkohol . Det beste hadde vært å se dem uten noen form for rus , men det tviler jeg på da mine fedre var Alkoholikere ALKOHOL HAR ØDELAKT MIN FAMILIE BÅDE MOR OG FAR . Intet er mere destruktivt enn det stoffet man drikker   ...  Det skulle de ha  tenkt på for lengst disse søpplepolitikerne . frigjør hasjh og hold nå opp å tulle , det kan også være et farlig stoff , men de fleste kjenner til dette , og det burde ikke selges til barn under 25 . da det er på dette tidspunktet hjærnen er utviklet ...  mvh. Thor Morten Christensen . Norway .a happy ANARKIST .Jeg elsker ANARKISMEN , FOR SITT FULLSTENDIGE KAOS , Men det er ikke kaoset jeg elsker, men friheten  . I DETTE LIGGER JO SVARET MANGE LURER PÅ , HVORDAN KOMME VEKK FRA DEN ELENDIGE RIKMANNSKULTUREN ALLE SØKER , MEN FÅ ER DE SOM BLIR  LYKKELIGE AV PENGER . LYKKE ER ET ORD SOM VANSKELIG LAR SEG DELE , DA DET ER FORSKJELLIG FRA PERSON TIL PERSON , SÅ DA ER JEG LYKKELIG UVITENDE OM ALLT ANNET BARE JEG HAR FRIHETEN MIN , I MINE FØTTER SITTER INGEN LENKER , Å DET RASLER IKKE STORT NÅR JEG GÅR .........................Joker... <3

 


Gæst

#1007

2016-09-30 11:48

På grund af den gode effekt som planten har i forbindelse med mange sygdomme .

Gæst

#1008

2016-09-30 13:16

Fordi cannabis er helbredende, og i et moderne samfund bør vi kunne tænke alternativt

Gæst

#1009

2016-10-01 00:19

Jeg underskriver da jeg er kronisk smertepatient og har 2 uhelbredelige diagnoser som der er meget lidt hjælp at få til, da eksperters viden er tæt på 0 og almindelige læger ofte slet ikke kender til navnene på diagnoserne. I udlandet (hovedsageligt USA og England) er der d. 29.09.2016 lavet et forsøg (der viser at Cannabis ser ud til at være den bedst tænkelige form for MEDICIN, specielt for Ehlers-Danlos Syndrom Patienter(EDS) (arvelig gén-fejl i bindevæv) som jeg. Jeg er led og ked af at jeg skal føle mig som en kriminel for at have en tålelig hverdag. Min krop falder bogstaveligt talt fra hinanden og dét bliver kun værre med tiden og jeg har absolut ingen lindring ved farmaceutisk medicin hvilket også har vist sig at gælde hos EDS patienter iflg studier/forsøg,pga at vores bindevæv er i stykker/utæt. EDS beskrives som en sjælden diagnose men dét er den IKKE! Alligevel har man nu valgt at spare endnu en læge stilling, når min nuværende overlæge på Rigshospitalet, går på pension i år. Derefter er vi overladt til os selv. Da jeg nu desværre er førtidspensionist i en alder af 42, er der ikke mange penge at gøre godt med. Jeg stoppede med min smertemedicin efter 10 måneder, fordi jeg fysisk, psykisk og smerte mæssigt ikke kunne klare at tage så meget medicin, men jeg havde heller ikke råd til den. Siden har jeg i samfundets optik, været stemplet som kriminel, fordi Cannabis er ulovligt i Danmark. HVORFOR?? CANNABIS har reddet mit liv i ordets bogstaveligste forstand, for psyken knækker på ét eller andet tidspunkt, når man ikke får en ærlig chance for at tage ordentlig vare på sig selv, fordi AL tænkelig energi, på at få hjælp til hjælpemidler hos kommunen trods specialisters udtrykkelige råd om at det er absolut nødvendigt. At skulle kæmpe med læger der har glemt at lytte til os, til trods for at størstedelen af dem, ikke har hørt om EDS siden de gik på universitetet. Ergo er fakta at vi EDS'ere, ved mere om vores diagnose, end lægerne og resten af behandlingssystemet. I stedet bliver vi mødt med arrogance, mistillid og går tomhændet hjem i adskillige år. Det samme gælder min anden diagnose Syringomyeli (rygmarvsskade højest sandsynligt som følge af EDS = cystedannelse inde i rygmarvens nervesystem (vokser med tiden og invaliderer yderligere). Dog har jeg en fantastisk overlæge på dén diagnose MEN hverken kommunen eller hospitalerne i Nordjylland ønsker at lytte til hendes viden og ekspertise.
skilsmisse og gældssanering gør ikke situationen bedre for mig og alle kampene kræver ressourcer jeg ikke har - fysisk, psykisk og økonomisk og det giver absolut ikke færre smerter. Som sagt knækker psyken på et tidspunkt. Efterhånden som jeg blev mere og mere slidt, forværredes mine diagnoser og for bare at give et lille eksempel på hvad der skete (for at sætte tingene lidt i perspektiv) så mine ribben skred som domino brikker - 17 stk - ingen turde hjælpe mig fordi det kunne koste mig førligheden eller i værste fald livet (fordi mit skelet er blevet for blødt (EDS) og fordi cysten (Syringomyeli) inde i rygmarven ikke må provokeres da det så igen giver konsekvenser som beskrevet ovenfor.
De 17 ribben flytter på sig flere hundrede gange om dagen hvilket er ekstremt smertefuldt og alle bevægelser forværrer de i forvejen stærke smerter. Det er nu 1½ år siden skaden skete, og jeg forsøger stadig at lære at leve med det da jeg ikke har råd til den behandling der findes i udlandet. På dét 1½ år har jeg lært at sætte 7 ribben på plads og det gør jeg så... Ca 260 gange dagligt på en heldig dag. Jeg har ikke kunnet træne i al den tid, ikke været social, kunne ikke få hjælp til psykolog og havde ikke selv råd så jeg mistedede håbet og ønsket om et langt liv trods sygdom, blev erstattet med angst for fremtiden og til sidst stod jeg og kiggede ud over kanten.... Den ro Cannabis gav min psyke og den lindring jeg fik i kroppen fik smerte niveauet til at falde og pludselig kunne jeg være i mig selv bare en lille smule.... Der er gået nogle måneder nu med Cannabis og jeg er ved at rejse mig psykisk igen. Jeg HAR indset at der ikke findes en "kasse" til mig i det Danmark som vi har idag og at jeg er overladt til mig selv. Det arbejder jeg på at gøre noget ved men indtil andet er muligt, må jeg leve med at de muligheder jeg ikke har, gør mig kriminel. Jeg er nødt til at ryge pot fordi det er den billigste form for Cannabis for mit vedkommende men jeg ville brændende ønske at jeg havde mulighed for Cannabis olie (CBD har jeg ingen smertelindring af men det har jeg af en over middel stærk THC) men den dosis jeg skal have har jeg langt fra råd til.
Cannabis har hjulpet mig med smerter, søvn, allergiske reaktioner, psykisk styrke, muskelafslappende, migræne, åndedræt grundet hjerte anfalds symptomer (EDS), betændelsestilstande I led, leddegigt, blære/tarm problemer, angst anfald når smerterne får hele systemet til at sortere og jeg kunne blive ved... Jeg skriver under fordi Cannabis er det eneste håb for mig til et værdigt liv i et samfund der er fuld af systemer, kasser og paragraffer men har glemt at der også er MENNESKER som mig.... OG VI ER MANGE.... De der måtte tænke om "os" der benytter Cannabis, at vi bare er en flok "samfundets bundskrabere eller at vi ikke ved hvad vi taler om... Kontakt mig og stil alle de spørgsmål du ikke forstår, observer mig i en uge og se hvordan jeg forsøger på bedste vis at klare mig selv... Og se hvad der sker når jeg indtager Cannabis.... Stil dig derefter spørgsmålet... "hvis jeg var i samme situation... Havde jeg så valgt anderledes"?. Eller ville DU også skrive under på at få Cannabis frigivet!? Er jeg I virkeligheden kriminel, eller er jeg i bund og grund bare et menneske som du. Dog med fejlkodninger i generne + diverse.... Som bare inderst inde ser livet som en gave og en forpligtelse til ikke at lade sig slå ud trods årevis konstant kamp med sin krop og diverse instanser... Jeg har ikke givet op indtil nu, for jeg ønsker stadig det bedste liv, der er muligt, med de kort jeg har fået tildelt og jeg ønsker min ret til selv at vælge!

Gæst

#1010 Re:

2016-10-01 00:20

#1006: -  

 Du har dine fakta i orden! Godt skrevet! 


Gæst

#1011

2016-10-01 08:01

Jeg tror, kriminellevil miste interessen for Cannabis, hvis det bliver frit.
Hvis myndighederne absolut vil have kontrol med markedet, foreslår jeg, at Cannabis sælges fra særlige butikker, som f.eks. Spritbolaget eller måske apotekerne

Gæst

#1012

2016-10-01 14:43

Fordi ingen skal bestemme over planter og hvad vi spiser og drikker . De tillader gift og round up, men en sund plante skal forbydes fordi vi får det godt af den!!!!
Det er vanvid:)

Gæst

#1013

2016-10-02 08:50

For at afkriminalisere et produkt som mange bruger alligevel. For de mange gavnlige evner cannabis har. For at gøre det lovligt at dyrke det selv. For at lave oplysning og forskning omkring de skadelige virkninger cannabis også har ( sløvsind, indlæringsevnen ) Det er eksempelvis en meget dårlig ide i forbindelse med skolegang og uddannelse. 21 års aldersgrænse f.eks.

Gæst

#1014

2016-10-03 18:14

Det kan hjælpe så mange syge mennesker

Gæst

#1015

2016-10-03 19:26

Jeg mener frigivelse til medicinske formål i første omgang

Gæst

#1016

2016-10-03 20:14

Jeg er den ulykkelige ejer af kroniske smerter pga. slidgigt og FIB. Og jeg ser frem til den dag, hvor jeg lovligt vil kunne smertedækkes.

Gæst

#1017

2016-10-03 21:30

Cannabis i form af marijuana er medicin och ingenting andet. Cannabis er ikke narkotika og skal ikke klasses som sådan. Cannabis skal anvendes i stedet for pharmaceuticals der er til skade for patienter og miljö.
Politi og lovstiftere tjener Big Pharma og ikke folket!

Gæst

#1018

2016-10-03 21:36

Det er på tide at folk kan få det bedste til at tage smerter så de får et bedre liv

Gæst

#1019

2016-10-04 05:52

Fordi jeg syntes det er vigtigt at det bliver frigivet så flere med cancer og andre sygdomme kan få lovligt glæde af olien og rede livet!

Gæst

#1020

2016-10-04 06:35

Ønsker Cannabis frigivet til behandlingsøjenmed....

Gæst

#1021

2016-10-04 06:56

Evidens; vished om at et bestemt fænomen er en umiddelbar kendsgerning som man ikke behøver argumentere for eller bevise

Gæst

#1022

2016-10-04 07:01

Fordi syge mennesker må have ret til den naturmedicin som vores forgængere har brugt i tusind år.
PenizNummerz1333

#1023 Kartoffel-jens

2016-10-04 09:02

Kanahbiz har runeret min famil da mi far har stikt sin peniz i min nummer et par gang om dagn


Gæst

#1024

2016-10-04 16:30

Fordi der er SÅ mange mennesker, der fylder sig med kemisk medicin, der ikke hjælper dem en fløjtende fis. Der er SÅ mange, der efter at have indtaget cannabis olie/bønner, får et langt bedre liv, UDEN smerter. DERFOR!!!

Gæst

#1025

2016-10-12 22:53

Jeg underskrev fordi jeg syntes at cannabis skal legaliseres så alle der er ramt af et smertehelvede kan få et tåleligt liv med noget der er naturligt istedetfor at blive fyldt med kunstige piller der giver en masse bivirkninger og som kun medicinalindustrien tjener fedt på.
Nu må regeringen træde i karakter og legalisere det