Forespørgelse om lægning af fliser på A. C. Meyers Vænge.

Kære cobblestone
 
Vi skriver til jer angående en forspørgsel om at få lagt fliser på vores stier ved A.C Meyers Vænge. Vi i nabolaget har snakket sammen og vi er flere der oplever udfordringer med den bare jord foran vores huse.
 
Udfordringen ligger i at vi dagligt får slæbt jord, sand, mudder, sjap mm med ind, når vi har været ude. Vi får derfor på sigt både ødelagt vores gulve af alt dette som nedslider gulvet, samt det er til stor plage for os at konstant at skulle støvsuge og vaske gulv.
 
Vi er flere der skal hive både støvsuger og gulvmoppe frem flere gange dagligt, Vi ønsker derfor at få lagt fliser eller andet på vores stier, så vi ikke skal bruge oceaner af tid på netop dette.
 
Vi kan jo se at der i forvejen er lagt fliser flere steder på A.C Meyers Vænge. Men vi er en del som ikke har fået fliser. Det er desværre til stor gene hos os og vi håber derfor på at I kan gøre noget ved vores forsørgelse.
 
Mvh A.C Meyers Vænge
 
 
 

 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Cobblestone A/S tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...