Forlængelse af forhøjet SU lån

Corona krisen har haft en økonomisk konsekvens for mange studerende i og med mange har mistet deres studiejob, sendt hjem uden løn eller gået væsentligt ned i timer. 

Vi som studerende har været en del af de økonomiske hjælpepakker som er stopper i takt med fase 4. 
Alligevel er vi stadig mange studerende der økonomisk befinder os i en vanskelig situation og mange der reelt ikke kan betale deres regninger og står til at miste deres lejlighed og derfor må droppe ud af deres uddannelser.

Politikernes begrundelse på at det forhøjede su lån ikke forlænges er, at vi gældsætter os. 
Som det ser ud nu, med den markant stigning af smittede, nye restriktioner i nattelivet, restauranter osv er mange i sådan en desperat situation at de optager kviklån og det der er værre. 

Hjælp os med at underskrive muligheden for forlængelse af det forhøjede su lån september-oktober og indtil vi igen har muligheden for at få vores indtægt via vores studiejobs. 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Eva Raagaard Schmidt tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )