Forbyd bioteknisk fremstillet citronsyre i vores fødevare mm.

Citronsyre er et af de mest anvendte tilsætningsstoffer i fødevareindustrien, dels på grund af dets konserverende egenskaber såvel som smagsstoffer.

Citronsyre omtales også som E330, E331, E332, E333, E380, E 472c, E1505, citronsyre og ystenzym, (microbielt ystenzym og vegetabilsk løbe indeholder også citronsyre)!

Citronsyre, der allerede findes som et naturligt stof i vores krop, findes i næsten alt fra mad til farmaceutiske produkter og hygiejneprodukter!

Tænk på "cocktail-effekten"!
Citronsyre, som ikke længere har nogen citroner til at gøre, (var tidligere gennem de grønne, umodne citroner) produceres i dag bioteknologi ved hjælp af den sorte mug Aspergillus Niger!

Den sorte skimmel ryddes bagefter, men har sandsynligvis forårsaget en slags "udfældninger", det kan muligvis også have genereret andre former for skimmel under produktionen på grund af "Stress".

Overfølsomme personer reagerer ekstremt stærkt mod den bioteknisk fremstillede citronsyre, og mange er blevet fri for deres allergier ved fuldstændig at udelukke citronsyre.

Sundhed starter indefra og sort skimmel kan ikke være nyttigt for nogen!

Kilde: https://www.mittskifte.org/petitions/ingen-mer-citronsyra-i-det-vi-far-i-och-pa-oss-tack?source=facebook-share-button&time=1503697335 (Svensk underskriftindsamling om samme emne)

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Heidi G. Stegmann tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...