Forbud mod flyvende balloner

IMG_61101.JPGVi ønsker et forbud mod opsendelse af balloner, både i forbindelse med events, fødselsdage og offentlige begivenheder.

Enhver form for opsendelse af ukontrollerbare balloner skal forbydes. Balloner der flyver frit kan ikke kontrolleres, derfor falder de ned overalt og forurener hvor de lander.

Lander de i havet, bliver de til flydende dødsfælder for både fisk og fugle. Efter længere tid gennem havet trevler de og ligner derved blæksprutter. Den foretrukne fødekilde for mange fisk.

Bliver en ballon fyldt med helium eller lignende let gasart sker det ofte ved hjælp af en hård plaststuds. Deri bindes der lige så ofte et stykke gavebåndssnor.

Disse to elementer er stort set uforgængelige, og holder meget længere end selve ballonen.

Vi ser tusindvis af balloner på strandene over hele Danmark, men ikke kun i Danmark.

Hele verden er fyldt med balloner og rester af balloner.

Sig nej til balloner, få politikerne til at forbyde brugen af flyvende balloner.

Skriv under og del budskabet med venner og bekendte.

 


Peter Brinch Michélsen, Ren Strand Fanø    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Udfyld formularen herunder for at underskrive denne anmodning oprettet af Peter Brinch Michélsen, Ren Strand Fanø Underskriftindsamlingens forfatter vil se alle oplysningerne du angiver i denne formular.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook