Flere afgange af Bus 193, Rudersdal Kommune.

Dette er en underskriftindsamling der har til formål at ændre bus nr. 193 køreplan.

Vi vil have at bus 193 skal køre min. to gang i timen i hverdage og en gang i timen i weekenden.

Hvis der er lavet nogen form for undersøgelser af busruten i Covid- 19 nedluknings perioden skal denne gøres om, på et tidspunkt unden nedlukning.

Vi er mange der er afhængige af bus 193 som får dårlig trivsel i vores hverdag af den nuværende meget forringet køreplan.

Derudover er det kritisabelt at kommunalbestyrelsen godtager sådanne ændring af busrute 193 kort efter et kommunevalg. Vi ønsker at indsamle underskrifter så dette emne kan tages op på møde i kommunalbestyrelsen i Rudersdal Kommune. 

 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Trine Wiggers Hansen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )