Fjernvarme i Gentofte – genoptag udbygningen

Udbygning af fjernvarmenettet i Gentofte er gået helt i stå. Fjernvarmeværket skyder skylden på ugunstige vilkår fra Energistyrelsen, samtidig med at regeringen spiller ud med klimaplan, der vil udfase olie-, gas- og pillefyr til fordel for fjernvarme - eller varmepumper, for de der bor for langt fra fjernvarmeanlæg.  

Siden 2016 har Gentofte Fjernvarme, nu Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S, haft samme besked på sin hjemmeside om at Energistyrelsen har nye, ugunstige vilkår for udbygning af fjernvarme, og man er velkommen til at checke ind, en gang om året, for at se om noget skulle have ændret sig.  

Gentofte Kommune har fjernvarme i en stor del af kommunen- de grønne områder - med øer af blå områder, hvor det således ikke i flere år er fundet gunstigt at fortsætte udbygningen.

Beboere på de ”blå øer” der har et gammelt oliefyr; et gasfyr der skal udskiftes eller er én af de få med pillefyr har i flere ikke år haft muligheden for at skifte til fjernvarme. Det skal ændre sig nu.  

Nu er det på tide at genoptage udbygningen, så alle borgere i kommunen får mulighed for vælge en fremtidig varmekilde, der ikke er udset til at være klimasynder og dermed brandbeskattes.

Genoptag Fjernvarmeudbygningen i Gentofte. Nu.

Underskriftindsamlingen vil blive vedlagt direkte henvendelse til Gentofte Kommune, til fjernevarmeværk og til Energistyrelsen.

Kilde: http://gentofte.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=04e2b08a9185473da855064acda54f76 gentofte_fjernvarme.png


Beboerne i Dyssegårdskvarteret    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Beboerne i Dyssegårdskvarteret tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook