Fair transport

Vi ønsker med denne underskrift indsamling at stoppe skatte finanserede vognmandsforretninger.

Det er i dag sådan at man har overenskomster der regner med skattefrie diæter i lønnen, Diæter må ikke indgå som en del af en given overenskomst da det giver store ulemper for chaufføren der blandt andet mister pension, feriepenge og desuden kan have svært ved at optjene timer til blandt andet dagpenge og ved evt. Arbejdsskader regnes denne fiktive indkomst heller ikke med og det kan have alvorlige konsekvenser for skadeserstatninger mm. Der skal ydermere gives samme udbetalte diæter til alle lige fra håndværkere til chauffører i alle erhverv. En chauffør skal derfor have samme diæt beløb som en håndværker der bor ude i forbindelse med jobbet akkurat som en chauffør der også er væk hjemmefra.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Transport og Miljø tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...